AK Partili Faruk Acar’dan CHP'ye 'Senin Hayatından Gidiyor' tepkisi
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Acar, CHP’li belediyelerin halka sunması gerekirken sunamadığı hizmetleri ele alan “Senin Hayatından Gidiyor” çalışmasına ilişkin sosyal medya paylaşımında bulundu.
ABONE OL
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Faruk Acar, CHP’li belediyelerin halka sunması gereken ancak sunamadığı ve sınıfta kaldığı hizmetlere ilişkin hazırlanan ve CHP’nin asılsız bir şekilde kaldırıldığını iddia ettiği “Senin Hayatından Gidiyor” isimli çalışmaya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

"7 yıldır şehirlerimizi bir arpa boyu ileriye götüremediniz. Götüremediğiniz gibi 25 yıllık kazanımlarımızın bile gerisine götürdünüz." diyen Faruk Acar, şunları söyledi:
"Üretmediniz, yönetemediniz; sadece şikâyet ettiniz. Başka ve gizli gündemlerle uğraşırken halkı unuttunuz. Kaybedilen zaman, boşa harcanan kaynaklar ve görmezden gelinen sorunlar artık o kadar ayyuka çıktı ki kılıfına sığdıramıyorsunuz.

Sahada gerçekleri açıkça dile getiren ve görünür kılan tüm teşkilat mensuplarımız; milletin zamanını, parasını ve hayatını kimlerin, nasıl heba ettiğini kararlılıkla anlatmaya tabii ki devam edecek.
Vatandaşlarımızı yıllar sonra yine susuzluğa mahkum etmenizi, çöp dağları arasında yaşamaya zorlamanızı, halkı trafikte çileye terk etmenizi ve şehirlerimizi 90’lı yıllara geri götürdüğünüzü tüm Türkiye’ye anlatmaya devam edeceğiz.

Yönetemediğiniz şehirlerde yaşayan vatandaşlarımız bunları maalesef bizzat tecrübe ediyor zaten.
Ama kusura bakmayın, sizin beceriksizliğinizi, basiretsizliğinizi, vizyonsuzluğunuzu bilmek bütün vatandaşlarımızın hakkı. Bu tablonun tüm Türkiye tarafından görülmesinden rahatsız olduğunuzu da biliyoruz. İşte tam da bu yüzden, biz gerçekleri ortaya koydukça hoplamaya başlıyorsunuz.
Hoplamayın, rahat olun. Biz daha yeni başlıyoruz! İstanbul, Ankara ve İzmir Teşkilatlarımızı başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ediyor ve destekliyoruz."
-
Bülent duman 7 dakika önce Şikayet EtAllah razı olsun sizden lütfen paylaşalım herkes duysun özellikle oy verenler, inşallah gereken yapılsınBeğen
