Başkan Duran'dan Suriye ile önemli görüşme! Şara yönetimine tam destek

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, Suriye Enformasyon Bakanı Hamza Mustafa ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 21.01.2026 00:55 GÜNCELLEME 21.01.2026 00:55 GÜNCEL
Başkan Duran'dan Suriye ile önemli görüşme! Şara yönetimine tam destek
Başkan Duran'dan Suriye ile önemli görüşme! Şara yönetimine tam destek

İletişim Başkanı Burhanettin Duran, ile Suriye Enformasyon Bakanı yaptığı görüşmede, Suriye’deki son durum ve ikili ilişkiler ele alındı.

TÜRKİYE'NİN DESTEĞİ ARTARAK DEVAM EDECEK

İletişim Başkanı Duran görüşmede, Suriye Hükümeti’nin kapsayıcı ve bütünleştirici bir anlayışla yürüttüğü terörle mücadele ve yeniden inşa çabaları başta olmak üzere, ihtiyaç duyulan her alanda Türkiye’nin desteğinin artarak devam edeceğini ifade etti.

YAKIN KOORDİNASYON MESAJI

Kalıcı istikrarın olmazsa olmaz şartı olarak tek devlet, tek ordu ilkesinin sahada ve kurumsal düzeyde tahkim edilmesinin önemine vurgu yapan Duran, sahadaki gelişmeler kadar enformasyon alanındaki mücadelenin de belirleyici olduğunu; provokasyonlara, dezenformasyona ve algı operasyonlarına karşı iki ülkenin daha yakın bir koordinasyon içinde hareket etmesinin faydalı olacağı değerlendirmesinde bulundu.

İletişim Başkanı Duran, Türkiye’nin bu doğrultuda iş birliğini güçlendirmeye hazır olduğunu belirtti.

KAYNAK : AA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldum. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarında kurduğum internet haber sitesiyle başladım. Kurduğum sitede 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdım. 2022 yılından bu yana Haber7 bünyesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere çok sayıda haber, grafik ve video hazırladım. Kariyerime Haber7'de gündem editörü olarak devam etmekteyim.
YORUMLAR 1
  • Deli Doğan 1 ay önce Şikayet Et
    Her türlü boşluk bir takım dış güçler ve terörist guruplar veya Ayrılıkçı zihniyet tarafından kullanılır bunu Türkiye yıllarca yaşadı şimdi Güç Ve Emniyet meydana çıktı suç ve ceza hemen veriliyor Engel olunuyor Artık daha az bir ses getiriyor güvenlik hakimiyet Güç ile Adalet ile Ortaya Çıkar bunun için ise birbirine kenetlenmiş olmak gerek
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR