Uyuşturucu testi pozitif çıkmıştı: 'Kızılcık Şerbeti' dizisinden çıkarıldı
Ünlülere yönelik uyuşturucu soruşturmasında gözaltına alınan ve test sonucu pozitif çıkan ünlü oyuncu Doğukan Güngör, 'Kızılcık Şerbeti' kadrosundan çıkarıldı.
ABONE OL
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen uyuşturucu soruşturması kapsamında kan ve saç örnekleri alınan toplam 19 şüpheliye ilişkin ATK tarafından rapor hazırlandı.
DOĞUKAN GÜNGÖR'ÜN DE TESTİ POZİTİF ÇIKTI
Bu kapsamda, Binnur Buse Alper, Merve Eryiğit, Veysel Avcı, Sedef Selen Atmaca, Arif Altunbulak, Ece Cerenbeli, Merve Uslu, Saniye Deniz, Lerna Elmas, Doğukan Güngör, Ceren Yıldırım, Gözde Anuk, Suat Yıldız ile Ceyda Ersoy'un uyuşturucu testinin sonuçlarının pozitif olduğu belirlendi.
Şüphelilerden Özge Bitmez, Sevgi Taşdan, Gülsüm Bayrak, Gizem Özköroğlu ve Burak Altındağ'ın sonuçları ise negatif çıktı.

DİZİ KADROSUNDAN ÇIKARILDI
Yaşanan yeni gelişmede Güngör, 'Kızılcık Şerbeti' adlı dizinin kadrosundan çıkarıldı. Ayrıca Doğukan Güngör'ün bugün çekilen sahneleri silindi. Yapım şirketi Fatih Ünal karakteri için yeni oyuncu arayışına başladı.
ÜNLÜ OYUNCUDAN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM
Doğukan Güngör, başrol oyuncularından olduğu diziden çıkarıldığı haberlerinin ardından sosyal medya X hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı.
Güngör, paylaşımında, "Allah büyük, her şeyi görüyor." ifadelerini kullandı.
"HERKES İKİNCİ BİR ŞANSI HAK EDER"
Daha sonra sosyal medya hesabından uzun bir açıklama yayınlayan Güngör şunları ifade etti:
"4 sezondur büyük bir şevkle çalıştığım Kızılcık Şerbeti isimli dizi filmden son zamanlarda yaşanan olaylar sebebiyle Show TV yönetiminin aldığı kararla çıkarıldığımı az önce öğrenmiş bulunuyorum. Bu hayatta herkes hata yapabilir ki ben de bir hata yaptığımı ancak bu hatamdan artık döndüğümü ve çok pişman olduğumu samimiyetle ve dürüstçe gerek Savcılık makamına gerekse kamuoyuna açıklamış ve temiz bir hayata ilk adımlarımı atmıştım. Her şerde bir hayır vardır inancıyla, bu son yaşadığım olaydan sonra kendimi tamamen işime adamıştım ve temiz bir hayat sürmek için kendime söz vermiştim. Ama bu akşam ansızın aldığım bu kötü haberle bazı insanlar ve kurumların kararlar alırken ne kadar acımasız olabildiğine herkes gibi ben de şahit oldum. Oysa bu hayatta hata yapan ne ilk ne de son insanım. Herkes ikinci bir şansı hak eder inancını taşımayan bu acımasız insanlar ve kurumları vicdanlarıyla baş başa bırakıyorum ve onları Allah’a havale ediyorum. Ancak kamuoyunu da açıkça belirtmek isterim ki ben dimdik ayaktayım ve kendime verdiğim temiz bir hayat sözünü tutarak daha güzel işlerde çok yakında tekrar siz sevenlerimle birlikte olacağım. Bu kötü günlerde benim yanımda olan benden sevgisini esirgemeyen tüm dostlarıma, sevgili hayranlarıma ve canım aileme çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız.."
— Doğukan Güngör (@dogukanngungor7) January 23, 2026
-
Misafirü 30 dakika önce Şikayet Etİçmeyin ki kimse bunu satamasın!Beğen
-
güven 34 dakika önce Şikayet Etrahmetli nasıl bilirdiniz.Beğen Toplam 2 beğeni
-
Türkmen BEY 54 dakika önce Şikayet Etiçenlerin hiç bir suçu yok, asıl suçlu bu piyasayı elinde tutanlar ve elinde tutanları yakalamaktan aciz devlettir. Yakalayamıyorsan devlet olarak tek eline al ne olacak. sigara alkol zararlı değilmi, bunları tekelinde satıp para kazanmıyormusun Avrupa gibi sende yap. en azından zararlıda olsa bir düzen olur. Yani ya kurut ya da kontrol et.Beğen
-
Misafir 1 saat önce Şikayet Ettestleri pozitif çıkan insanlar asla ekrana çıkartılmamalıdır.Beğen Toplam 2 beğeni
-
Misafir 1 saat önce Şikayet Etbırakmak kolay değil.bence yalanBeğen Toplam 2 beğeni
