Parkta temizlik yaparken telefon buldu!
Adana'da belediye temizlik işçisi İsmail Almaz, parkta temizlik yaparken yaklaşık 80 bin lira değerinde cep telefonu buldu.
ABONE OL
Adana Büyükşehir Belediyesi'nde temizlik personeli olarak görev yapan İsmail Almaz, temizlik yaptığı sırada yerde 80 bin TL değerinde akıllı cep telefonu buldu.
Cihazı kontrol eden Almaz, telefonun şarjının bittiğini fark edince sahibine ulaşabilmek için parkın çeşitli noktalarına, telefon bulduğunu ve sahibini aradığını belirten A4 kağıdına basılı yazılar astı. Bir süre sonra telefonunu kaybettiğini fark eden Engin İdrisoğlu, parka geldiğinde yazıyı görerek üzerinde yer alan numarayı aradı ve Almaz ile iletişime geçti. İdrisoğlu'nun iş yerine giden Almaz, bulduğu cep telefonunu sahibine teslim etti.

'HER ZAMAN SAHİPLERİNE TESLİM EDERİZ'
İsmail Almaz, cihazın sahibini parkta bulamayınca yazı asmaya karar verdiğini söyledi. Almaz, "Telefonu mesai bitimine yakın saatte buldum. Parkta sahibini bulamayınca afiş bastırmaya karar verdim. Ertesi gün sabah gelerek, parkın çeşitli noktalarına afişler astım. Bunun üzerine telefonun sahibi beni arayarak ulaştı. İş yoğunluğu nedeniyle gelemeyeceğini söyleyince ben de kendisine gidip, teslim edeceğimi söyledim. Biz burada yeter ki kaybolan eşyaları bulalım, her zaman sahiplerine teslim ederiz" dedi.
Telefonuna kavuşmanın sevincini yaşayan Engin İdrisoğlu ise "Bu zamanda böyle insanların olması gerçekten şaşırtıcı. Gösterdiği dürüst ve duyarlı davranış için kendisine teşekkür ediyorum" diye konuştu.


-
İrfan k. Kaya 1 ay önce Şikayet EtBende yirmi yıl önce çok pahalı sıfır samsug kardeşimin telefon u oturduğum mah. De düşürdüm on dükka sonrasında aradım bulan açtı yüzüme kapatıp bidaha açmadı. Halada aklıma gelince böyle güzel insanları da görünce mutlu oluyorum. Bende bulmuş tüm. Hemen sahibini aradım teslim etım.Beğen
-
vatansever32 1 ay önce Şikayet EtHelal olsun. ben köyümde kaybettiğim telefonumu bulamadım. malesef.Beğen
-
MuhammetEren1978 1 ay önce Şikayet EtYıl 2014idi Adana T.Özal blv.AnadoluLisesi yakınları Altınkoza parkında kamelyada genç bayan kardeşim yeğenim parkınköpeğinden korktu telaş korku cüzdanını unuttu.Montumun içine koydum gençler ya gelmezse abi soruyorlar gelecek geldi ay almışlar deyiverince hüsranı yansıdı bunumu arıyordun kardeşim yeğenim sevince dönüştü teşekküretti elimide öptü mutluydu.Kardeşimizede teşekkürediyorumBeğen Toplam 3 beğeni
-
Misafir 1 ay önce Şikayet Etabartılacak bir şey yok.herkesin yapması gereken doğru bu.Beğen Toplam 8 beğeni
-
ttttttt 1 ay önce Şikayet EtBu zamanda. Herkesin mi??Beğen
-
Misafir 1 ay önce Şikayet EtAllah razı olsun doğruluk hazineBeğen Toplam 11 beğeni