Denizli'de hesap kavgası kamerada: 1 ölü

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde tekel bayi sahibi Hasbi Duymuş, hesap yüzünden tartıştığı Ahmet Ünal’ı (49) çıkan kavgada pompalı tüfekle vurarak öldürdü. Olay ise güvenlik kamerasına yansıdı.

ABONE OL
GİRİŞ 28.01.2026 16:19 GÜNCELLEME 28.01.2026 16:42 GÜNCEL
Denizli'de hesap kavgası kamerada: 1 ölü
Denizli'de hesap kavgası kamerada: 1 ölü

Olay, önceki gün saat 02.30 sıralarında Pamukkale ilçesi Sevindik Mahallesi’nde meydana geldi. Tekel bayisine içki almak için gelen Ahmet Ünal ile iş yeri sahibi Hasbi Duymuş arasında, 1000 TL tutan hesap nedeniyle tartışma çıktı. Ünal'ın alışveriş ücretini fazla bulmasıyla çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Bunun üzerine çevredekiler araya girerek tarafları ayırdı.

Bölgeden ayrılan Ahmet Ünal, bir süre sonra oğlu M.Ü. (24) ile birlikte tekel bayisine geldi. M.Ü., yanındaki silahla iş yerine ateş açtı. İş yerinin camları kırılırken, Hasbi Duymuş da pompalı tüfekle dışarı çıkarak ateş etti. Tüfekten çıkan saçmaların koluna ve boynuna isabet ettiği Ahmet Ünal, yere yığıldı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ünal, sağlık ekibinin müdahalesinin ardından Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Polis ekipleri Hasbi Duymuş’u olayda kullandığı pompalı tüfekle gözaltına aldı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Duymuş, çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

Yoğun bakımda tedavi altına alınan Ahmet Ünal ise dün hayatını kaybetti.

O ANLAR KAMERADA

Öte yandan, olay anı çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, taraflar arasındaki tartışmanın çevredekilerin araya girmesiyle sona ermesi, daha sonra M.Ü.’nün silahla gelerek iş yerine ateş etmesi ve Hasbi Duymuş’un pompalı tüfekle dışarı çıkarak ateş açtığı anlar yer aldı.

KAYNAK : DHA
Ayşe Çolpan Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Çolpan Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR