Ankara'da DEAŞ ve FETÖ soruşturması! 10 gözaltı
Ankara'da terör örgütü DEAŞ ve Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik iki soruşturmada 4 şüpheli ve 6 firari hükümlü gözaltına alındı.
ABONE OL
GİRİŞ 18.02.2026 09:08
GÜNCELLEME 18.02.2026 12:04
GÜNCEL
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Terör Suçları Soruşturma Bürosunca yürütülen çalışmalarda, terör örgütü DEAŞ içerisinde yer aldıkları ve çatışma bölgeleriyle irtibat kurdukları tespit edilen Irak vatandaşı 4 şüphelinin gözaltına alındığını duyurdu.
YAKALAMA EMRİ ÇIKARILAN 6 FİRARİ DE GÖZALTINDA
Ayrıca FETÖ üyesi olduklarına dair yürütülen kovuşturmalar kapsamında haklarında verilen kesinleşmiş hapis cezalarının infazı amacıyla yakalama emri çıkarılan 6 firari hükümlü de gözaltına alındı.
- Şüpheli ve hükümlülerinin Cumhuriyet Başsavcılığına sevklerine yönelik işlemlere Ankara Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı ekiplerince devam ediliyor.
İstanbul merkezli FETÖ operasyonunda 18 şüpheli gözaltına alındı
İstanbul merkezli 11 ilde FETÖ operasyonu: Yakalanan 94 vergi müfettişi adliyede
Defne Joy Foster'ın annesi yıllar sonra konuştu: Kızımı FETÖ öldürtmüş olabilir
11 ilde düğmeye basıldı! 93 vergi müfettişi gözaltına alındı
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL