22 yaşındaki gencin atla gezisi faciayla bitti
Afyonkarahisar'da atıyla arazide gezerken baraj göletine düşen 22 yaşındaki genç hayatını kaybetti.
ABONE OL
Olay, İhsaniye ilçesine bağlı Ayazini köyünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, atıyla arazide gezen Doğan Kalafat (22) isimli genç henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü baraj göletine düştü. Bir süre sonra şahıstan haber alamayan yakınları durumu jandarmaya bildirerek yardım istedi.

İhbar üzerine bölgeye gelen jandarma ekipleri bir süre çevrede arama yaptıktan sonra bölgeye dalgıç ekip istedi. Bunun uzerine olay yerine Konya Su Altı Arama Kurtarma ekibi sevk edildi. Bölgeye gelen dalgıçlar yaklaşık bir buçuk saat süren arama çalışması sonrası Kalafat'ın cansız bedenine ulaştı. Sudan çıkarılan Kalafat'ın cenazesi ardından otopsi yapılmak üzere Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.
Olayla ilgili savcılık tarafından soruşturma başlatıldığı bildirildi.
-
Kim Busi 54 dakika önce Şikayet EtAdam da gitti at da gittiBeğen Toplam 2 beğeni
-
aksaray 1 saat önce Şikayet Etbe kuzum hiçmi başka gezecek yer bulamadınmı baraj gölü kenarında tehlikeli alanda geziyorsun. çok yazık olmuş. allah rahmet eyleye.Beğen Toplam 9 beğeni