İçişleri Bakanlığı'nda yeni dönem! Bakan yardımcılarının görev dağılımı belli oldu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla atanan İçişleri Bakan Yardımcılarının ardından, Bakanlıktaki yeni görev dağılımları da belli oldu.
ABONE OL
İçişleri Bakanlığında bakan yardımcılarının sorumluluk alanları belli oldu.

BAKAN YARDIMCISI KÜBRA GÜRAN YİĞİTBAŞI'NIN GÖREV ALANI
Bakanlığın internet sitesinde güncellenen şemaya göre, Bakan Yardımcısı Kübra Güran Yiğitbaşı, Jandarma Genel Komutanlığı, Sahil Güvenlik Komutanlığı, Eğitim Dairesi Başkanlığı, İç Güvenlik Stratejileri Dairesi Başkanlığı, Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı ile Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliğinden sorumlu oldu.

BAKAN YARDIMCISI BÜLENT TURAN'IN GÖREV ALANI
Bakan Yardımcısı Bülent Turan'ın görev alanında, Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü, Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü ile İç Denetim Birimi Başkanlığının yanı sıra TBMM ile İlişkiler Birimi, Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi Başkanlığı (GAMER) ve Araştırma ve Etütler Merkezi yer aldı.

BAKAN YARDIMCI ALİ ÇELİK'İN GÖREV ALANI
Bakan Yardımcısı Ali Çelik'in sorumluluk alanı Emniyet Genel Müdürlüğü, İller İdaresi Genel Müdürlüğü, Strateji Geliştirme Başkanlığı, Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Kaçakçılık, İstihbarat, Harekat ve Bilgi Toplama Dairesi Başkanlığı (KİHBİ) ile Polis Akademisi Başkanlığı olarak belirlendi.

BAKAN YARDIMCISI MEHMET CANGİR'İN GÖREV ALANI
Bakan Yardımcısı Mehmet Cangir'in sorumluluğuna ise Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Göç İdaresi Başkanlığı, Personel Genel Müdürlüğü, Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğü, Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Dairesi Başkanlığı ile Vilayetler Hizmet Birliği Başkanlığı verildi.
Ayrıca, Bakan Yardımcılarından birisinin görevde bulunmaması halinde yazılış sırasına göre bir sonraki Bakan Yardımcısı, bulunmayan Bakan Yardımcısının görevini yürütecek.
Mülkiye Teftiş Kurulu Başkanlığı, Genel Sekreterlik ve Bakanlık Özel Kalem Müdürlüğü ise doğrudan Bakanlık Makamına bağlı olarak görev yapacak.
-
Haydar 7 dakika önce Şikayet EtAllah (cc) muvaffakiyetler nasip etsinBeğen
-
Er-ol 27 dakika önce Şikayet EtÜlkenin altını oyan, Almanya'nın müthiş desteklediği cemaat görünümlü, lacivert takkeli, S tipi bir yapı var. Şu an muhalefet belediyeriyle verdikleri oylar karşılığı akçeli işler çeviriyorlar. Sakın görmezden gelmeyelim ve hafife almayalımBeğen Toplam 12 beğeni
-
Yapraklılı 46 dakika önce Şikayet EtÇok acil olarak çankırı yapraklı ilçesin deki refik kaymakam vekili değişmeli.Asil bir kaymakam atanırsa daha verimli olur.Beğen Toplam 2 beğeni
-
Ali 48 dakika önce Şikayet EtAllah yardim ciniz olsun slm.Beğen Toplam 7 beğeni
-
ramo 58 dakika önce Şikayet Etastır hep liyakat sizdemi var ibb yi gördük ekolayzır hanzolari idareci yaptiBeğen Toplam 4 beğeni
-
Trakyalı 24 dakika önce Şikayet EtKendisi ne ki, idarecisi ne olsun.Beğen Toplam 2 beğeni