Yolda bulduğu 200 bin lirayı sahibine teslim etti

Bursa’nın İnegöl ilçesinde Hanefi Serkek’in, elektrikli skuter kullanırken düşürdüğü çantasındaki 200 bin lira, belediye personeli tarafından bulunup, teslim edildi.

ABONE OL
GİRİŞ 26.03.2026 21:33 GÜNCELLEME 26.03.2026 21:33 GÜNCEL
Yolda bulduğu 200 bin lirayı sahibine teslim etti
Yolda bulduğu 200 bin lirayı sahibine teslim etti

Adnan Menderes Bulvarı’nda elektrikli skuter ile giden Hanefi Serkek, içerisinde 200 bin TL bulunan çantasını yola düşürdü. Bu sırada aynı güzergahta ilerleyen İnegöl Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı araçtaki görevli personel Serhat Özkan, çantayı fark ederek muhafaza altına aldı. Özkan’ın durumu İnegöl Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bildirmesiyle çantayı düşüren Serkek’e ulaşıldı. Belediye binasına davet edilen Hanefi Serkek’e içerisinde 200 bin TL bulunan çantası teslim edildi.

'İNSANLIK GÖREVİMİ YAPTIM'

Parasına kavuşmanın mutluluğunu yaşayan Serkek, örnek davranış sergileyen belediye personeli Serhat Özkan’a teşekkür ederek, bu tür duyarlı davranışların toplumsal güven ve dayanışma açısından büyük önem taşıdığını söyledi. Serhat Özkan ise "Ben üzerime düşen insanlık görevimi yaptım" dedi. 

 

KAYNAK : DHA
Muhammet Binici Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • +EKREM+ 1 saat önce Şikayet Et
    allah razı olsun maşaallah bravo
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR