Adalet Bakanı Akın Gürlek MHP Düzce İl Başkanlığını ziyaret etti

Türkiye'nin artık oyun kurucu olduğunu ifade eden Adalet Bakanı Akın Gürlek, “Biz Allah'ın izniyle terör belasından kurtulduğumuz müddetçe bizim karşımıza kimse duramaz” dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 27.03.2026 20:31 GÜNCELLEME 27.03.2026 21:35 GÜNCEL
Adalet Bakanı Akın Gürlek MHP Düzce İl Başkanlığını ziyaret etti
Adalet Bakanı Akın Gürlek MHP Düzce İl Başkanlığını ziyaret etti

Adalet Bakanı Akın Gürlek, Düzce’de Milliyetçi Hareket Partisi Düzce İl Başkanlığına bir ziyaret gerçekleştirdi.

Türkiye’nin bölgede oyun kurucu rol model oluşturduğunu ifade eden Bakan Gürlek, ”Sayın Cumhurbaşkanımızın riyasetinde Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin gerçekten çok büyük fedakarlıklarıyla biliyorsunuz Terörsüz Türkiye süreci başladı. Çok da güzel gidiyor. İnşallah meyvelerini çok kısa sürede alacağız. Biz Allah'ın izniyle terör belasından kurtulduğumuz müddetçe bizim karşımıza kimse duramaz" dedi.

Türkiye'nin etrafındaki savaş tehdidine vurgu yapan Bakan Gürlek, "İran'ın durumunu biliyorsunuz. Türkiye bu bölgede artık oyun kurucu rol model olmuştur. Bu neden kaynaklanıyor? Bu bizim güçlü beraber olmamızdan kaynaklanıyor. Kardeşçe teşkilatlarımızın birlikte hareket etmesinden kaynaklanıyor.” diye konuştu.

Bakan Gürlek MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu ve partililere teşekkür etti.

 

Ramazan Yıldız Haber7.com - Yazı İşleri Müdürü
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR