Futbolcu Kubilay Kaan Kundakçı cinayeti: Aleyna Kalaycıoğlu'ndan 'konum' itirafı
Amatör futbolcu Kubilay Kaan Kundakçı'nın ölümüyle başlayan cinayet soruşturmasında yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ederken, Aleyna Kalaycıoğlu'nun olay yeri konumunun Alaattin Kadayıfçıoğlu'na gönderdiği öğrenildi.
ABONE OL
Türkiye'nin konuştuğu Futbolcu Kubilay Kaan Kundakçı cinayeti ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.
'KONUMU ATMAMI ALAATTİN İSTEDİ'
Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin; "Olay yeri konumun atıldığı GSM numarasının, kasten öldürme olayını gerçekleştiren Alaattin Kadayıfçıoğlu'na atma sebebiniz nedir?" sorusu üzerine Kalaycıoğlu'nun "Ben Alaattin ile stüdyoya seyir halinde iken VIP aracı önden gönderdiğimiz için Alaattin bana 'Stüdyonun konumunu bana at, ben de VIP araçtaki arkadaşlara ileteyim' dedi. Ben de bunun üzerine yanımdaki Alaattin'in telefonuna stüdyonun konumunu attım" cevabını verdiği öğrenildi.
OLAYIN ADRESLE BAĞLANTILI OLDUĞU AKTARILDI
Olay günü stüdyoda Kubilay Kaan Kundakçı ve arkadaşlarının bulunduğu, saldırının da bu adresle bağlantılı olarak gerçekleştiği belirtildi.
Başsavcılık soruşturmanın titizlikle sürdürüldüğünü açıkladı.
Cinayetle ilgili soruşturma devam ederken, Aleyna Kalaycıoğlu'nun konum paylaşımının cinayetle doğrudan bağlantısı olup olmadığı araştırılıyor.
BAŞSAVCILIKTAN AÇIKLAMA
Aleyna Kalaycıoğlu'nun kaldığı koğuş hakkındaki iddialar üzerine Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı açıklama yaptı.
Açıklamada, "Marmara Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda, adı geçen tutuklunun kaldığı ünitede, toplam 32 kişi kapasiteli 16 oda bulunmakta olup ünitede toplam 63 kişi kalmaktadır. Adı geçen tutuklunun kaldığı odada ise 4 kişi bulunmaktadır. Ünitenin havalandırma alanı 162,1 m2'dir. Tüm tutuklu ve hükümlülere, kurum girişi sırasında yatak, nevresim takımı, battaniye, hijyen seti, tek kullanımlık havlu vb. ihtiyaçları teslim edilmekte olup; kurumda yatağı olmayan tutuklu ve hükümlü bulunmamaktadır. Adı geçen tutuklunun kaldığı ünitede kavga yaşandığına dair herhangi bir tutanak, sözlü veya yazılı bir şikayet bulunmamaktadır. Adı geçen tutuklunun kuruma kabulünün yapıldığı 24.03.2026 tarihinde psikolog görüşme yapılmış olup; görüşmeler sırasında olumlu tutum ve davranış gösterdiği ve herhangi bir şikâyet dile getirmediği rapor edilmiştir. Sosyal medyaya yansıyan iddialar ile ilgili tutuklunun herhangi bir müracaatı bulunmamaktadır. İzah olunan nedenlerle yapılan sosyal medya paylaşımları gerçeği yansıtmamaktadır" denildi.
-
Uyan Türkiyem 12 dakika önce Şikayet EtBurda çok büyük paralar dönecek suç üstlenme gibi kesinlikle adalet bu işin peşini birakmasin tetikçi çeken azmettiren konum atan hepsi bu cinayetin baş sorumlusudur bunlardan biri olmazsa cinayette olmazdıBeğen Toplam 1 beğeni
-
Tc vatan 20 dakika önce Şikayet EtBence eski hücreler geri gelmeli ceza evleri ,ceza evi olmaktan çıkmış adı üzerinde ,ora dinlenme tesisi gibi olmuşBeğen Toplam 1 beğeni
-
Misafir 21 dakika önce Şikayet Etİdam gerisi boşBeğen
-
yallah söför 27 dakika önce Şikayet Etcinayete tam iştirak suçu işlemiştir. en az 22 yıl hapis yatmalıdır.Beğen Toplam 2 beğeni
-
Seyit 48 dakika önce Şikayet EtCezaevleri tatil köyü konforunda olunca demek ki böyle talepler oluyorBeğen Toplam 11 beğeni