Özkan Yalım belediye parasıyla sevgilisini ülke ülke gezdirmiş! Her güne yeni bir skandal
Rüşvet soruşturmasında gözaltına alınan Uşak Belediye Başkanı Yalım'ın belediye parasıyla sevgilisini ülke ülke gezdirdiği ortaya çıktı. Yalım'ın 4 sevgilisinden biri olan A.'nın Bornova Beediyesi'nden çalışmadan para aldığı belirlenmişti.
ABONE OL
CHP'li Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım'ın otel odasında rüşvet soruşturması kapsamında yakalanıp, gözaltına alınmasının ardından her geçen gün yeni bir skandal daha ortaya çıkıyor.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca "rüşvet", "irtikap" ve "ihaleye fesat karıştırma" suçlarından yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan aralarında Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım'ın da bulunduğu 9 şüpheli tutuklanmıştı.
CHP'li Başkan'dan Özkan Yalım itirafı! Sevgilisiyle ilgili çarpıcı detayı açıkladı
Bornova Belediyesi'ne soruşturma: Özkan Yalım'ın yasak ilişkisini işe almışlardı
Uşak'ta belediye başkan vekili seçimi tarihi belli oldu!

ÜLKE ÜLKE GEZMİŞ
Yalım'ın otel odasında 4 sevgilisinden biri ile yakalanmasının ardından özel hayatına ilişkin skandal detaylar da gün yüzüne çıkmıştı.

Yalım'ın belediye parasıyla sevgililerine her türlü imkanı sağladığı anlaşıldı. Bornova Belediyesi'nde sevgilisi A. A.'yı işe aldıran Yalım bununla yetmedi; sevgilisini sık sık yurt dışı gezilerine gönderdi.
Özkan Yalım sayesinde yurt dışında tatil yapan Aslıhan, birçok ülkeden karelerini yayımladı.

PARİS, MISIR, AMSTERDAM...
Yalım'ın sevgilisi Aksoy'un Paris, Mısır, Prag, Strazburg, Batum, Berlin, Amsterdam, Brüksel, Atina, Belçika, Hollanda ve Bulgaristan'a gittiği ortaya çıktı.
Öte yandan A.'nın Yalım'ın pavyonunda çalıştığı ve ardından Yalım tarafından Bornova belediyesine işe aldırıldığı belirlenmişti.
- Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Özkan Yalım'ın sevgilisi A.A.'yı, Yalım'ın ricasıyla Bornova Belediyesi'nde işe başlattığını itiraf etti. Sorumluluğu üzerine alan ve özür dileyen Eşki, oluşan kamu zararını bizzat ödeyeceğini belirtti.
Operasyonun olduğu gün Aksoy'un işine son verildi.
-
Dobra 4 dakika önce Şikayet EtAdamın yüzü açık kadınınki kapalı. Bunların işlediği de suç değil mi ?Beğen
-
Köyün delisi 6 dakika önce Şikayet EtBazıları için her şey çok güzel olmuşBeğen
-
Sezer 8 dakika önce Şikayet EtVay chp buzdaginin görünen kısmı lağım patladı!Beğen
-
Eski akp li emekli 11 dakika önce Şikayet EtAdapazarı belediye başkanı uülke ülke dolandıramamışmıııı? Haaaahaha haaaahaha haaaahahaBeğen Toplam 1 beğeni
-
Battal 15 dakika önce Şikayet EtKeçi lahana yaprağını hıpır hıpır yermiş sapına gelince yiyemezmiş başlarmış mele meyeBeğen