Milas'ta gaz sızıntısından etkilenen 15 işçi hastaneye kaldırıldı

Muğla'nın Milas ilçesinde bir fabrikada meydana gelen gaz sızıntısından etkilenen 15 işçi, hastanelerde tedavi altına alındı.

ABONE OL
GİRİŞ 02.04.2026 23:39 GÜNCELLEME 02.04.2026 23:39 GÜNCEL
Milas'ta gaz sızıntısından etkilenen 15 işçi hastaneye kaldırıldı
Milas'ta gaz sızıntısından etkilenen 15 işçi hastaneye kaldırıldı

Muğla'nın Milas ilçesinde Güllük Mahallesi'ndeki bir fabrikada, soğutma sisteminden henüz belirlenemeyen nedenle amonyak gazı sızıntısı meydana geldi.

Gazdan etkilenen 15 işçide bulantı, kusma ve baygınlık şikayetleri görülmesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi.

Sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından gazdan etkilenen işçilerden 2'si Bodrum Devlet Hastanesi'ne, 13'ü ise Milas'taki hastanelere sevk edilerek tedavi altına alındı.

Güvenlik güçleri, olayla ilgili inceleme başlattı.

KAYNAK : AA
Ömer Faruk Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Faruk Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR