Mardin'de kayıp Alzheimer hastası kadından acı haber geldi
Mardin'de evden çıktıktan sonra bir daha haber alınamayan Alzheimer hastası Cemile Özkan (80), arama çalışmalarının 2’nci gününde, mahalleye yaklaşık 2 kilometre mesafedeki arazide cansız bedeni bulundu.
Mardin'in Kızıltepe ilçesinde aranan 80 yaşındaki kadın arazide ölü bulundu.
İlçeye bağlı kırsal Arıklı Mahallesi'nde yaşayan Cemile Özkan'dan (80) haber alamayan yakınlarının, dün 112 Acil Çağrı Merkezi'ne kayıp ihbarında bulunmasının ardından İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ile jandarma ekiplerince bölgede başlatılan arama çalışmaları bugün de devam etti.

Ekipler, Özkan'ın bulunması için dedektör köpek ve dron desteğiyle kırsal mahallenin çevresindeki ev, baraka ve tarlalarda çalışma yürüttü.
Kaymakam Abdullah Şahin de kırsal mahallede yürütülen arama çalışmalarını takip etti.
Ekiplerin çalışması sonucu, kırsal mahalleye yaklaşık 2 kilometre mesafede Özkan'ın cansız bedeni bulundu.
Savcılıkça yapılacak işlemlerin ardından kadının cenazesi otopsi için Kızıltepe Devlet Hastanesi morguna gönderilecek.
-
Misafir 1 ay önce Şikayet EtAlzaymır ne kadar arttı. Bunun nedeni ne olabilir. Eskiden bu kadar duyulmuyordu. Yazık kadına evini ararken ters tarafa gitti demekki. Bir zamanlar o bölgede öğretmenlik yapmıştım. Ne dediğini anlamadığım ama gülümseyen teyzeler olurdu aynı onlardan biri gibi. Allah rahmet eylesinBeğen Toplam 2 beğeni