Mehmet Ali Erbil annesinin cenaze törenine katılmadı!

Sunucu ve oyuncu Mehmet Ali Erbil'in yaşlılığa bağlı sağlık problemleri nedeniyle hayatını kaybeden annesi Yurdagül Eken (91), İzmir'de toprağa verildi.

ABONE OL
GİRİŞ 03.04.2026 21:54 GÜNCELLEME 03.04.2026 21:54 GÜNCEL
Mehmet Ali Erbil annesinin cenaze törenine katılmadı!
Mehmet Ali Erbil annesinin cenaze törenine katılmadı!

Bir süre önce kalça kemiği kırılan ve yaşlılığa bağlı sağlık problemleri bulunan sunucu Mehmet Ali Erbil'in annesi Yurdagül Eken, dün hayatını kaybetti. Eken için İzmir'in Urla ilçesindeki Urla Gasilhanesi'nde tören düzenlendi.

MEHMET ALİ ERBİL TÖRENDE YER ALMADI

Törene; kızı Öngül Eken, torunu Gülce Akol, damadı Ali Akol, dünürleri Hülya Öney, Mehmet Öney ve komşuları katıldı. Mehmet Ali Erbil ise törende yer almadı. Vakit beklenmeden kılınan namaz sonrası Eken, Zeytinalan Mezarlığı'ndaki eşi Ömer Önder Eken'in mezarının üzerine defnedildi.

Kardeşi Öngül Eken, Mehmet Ali Erbil’in rahatsızlığı nedeniyle cenazeye katılamadığını söyledi.

 

KAYNAK : DHA
Muhammet Binici Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Memti 56 dakika önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
    Cevapla
  • SARIÇİÇEK. 1 saat önce Şikayet Et
    VAY BEE Cenaze yeti tıklım tıkllım boş Allah bizi böyle eylemez inşaAllah..
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR