Karı kocanın acı ölümü: Bir gün arayla hayatlarını kaybettiler!
Eskişehir’de yaşayan 70 yıllık evli Meliha ve Necattin Ocak çifti, tedavi gördükleri hastanelerde birer gün arayla vefat etti. Yaşlı çift, memleketleri Trabzon'da son yolculuklarına uğurlanacak.
ABONE OL
Eskişehir’de ikamet eden Trabzon Oflu yaşlı karı kocanın peş peşe ölümü, hem yakınlarını hem de olayı duyanları üzüntüye boğdu.
91 yaşındaki Meliha Ocak ile 88 yaşındaki Necattin Ocak’ın onlarca yıl süren birliktelikleri hastanede son buldu. Bir süredir özel bir hastanede tedavi gören Meliha Ocak, geçtiğimiz pazar günü hayat mücadelesini kaybetti.
Eşinin vefatının ardından, Yunus Emre Devlet Hastanesi’nde yaklaşık 4,5 aydır tedavi altında olan Necattin Ocak da eşinin cenazesinin memleketine gönderildiği gece saat 00.30 sıralarında hayatını kaybetti.
Lunaparktaki feci ölüm kamerada: Eğlence kabusa döndü, iki kişi gözaltında
Lastik fabrikasında korkunç ölüm: 28 yaşındaki işçi, makineye sıkıştı!
YAKINLARI FENALIK GEÇİRDİ
70 yıllık eşinin ardından vefat eden Necattin Ocak’ın naaşı, helallik alınmak üzere Tepebaşı ilçesindeki evinin önüne getirildi. Bu sırada evde büyük bir hüzün yaşanırken, çiftin acı haberine dayanamayan kardeşleri ve yakınları baygınlık geçirdi. Necattin Ocak'ın cenazesinin Malkoç Sokak'taki evlerinden kaldırlacağı esnada Ocak'ın kardeşleri fenalaştı.

"70 senedir birbirlerini hiç incitmediler"
Çiftin 40 yıllık komşusu Semiha İnal, Ocak ailesinin birbirine olan derin sevgisini anlatarak, "Evin kızı gibiydim. Onlar birbirlerini çok seviyorlardı, 12 yaşında evlenmişlerdi. 70 senedir birbirlerini hiç incitmediler. Acımız çok büyük" dedi. Diğer bir komşu Ahmet Zeybek ise, "Eşi rahatsızlanınca o da çok üzüldü. Anne ve babamız gibiydiler. Eşinden sadece bir gün sonra vefat etti. Çok iyi insanlardı" ifadelerini kullandı.

YAN YANA TOPRAĞA VERİLECEKLER
Komşuları Ahmet Zeybek ise, Necattin Ocak’ın eşinin rahatsızlığına çok üzüldüğünü belirterek, "Eşi rahatsızlık geçirdikten sonra arkasından o da üzüldü tabii. Birkaç ay sonra o da benzer bir rahatsızlıkla hastaneye gitti. Hastanede komaya girdi. Eşinden bir gün sonra o da vefat etti. Çok iyi insanlardı, bizim komşumuz değil anne babamız gibiydiler. Allah rahmet eylesin" diye konuştu.
Necattin Ocak’ın naaşı, Trabzon’un Of ilçesine uğurlandı. Ocak çifti, 15 Nisan Çarşamba günü öğle namazını müteakip Kireçli Köyü Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından yan yana toprağa verilecek.
-
tukya 4 saat önce Şikayet Etikiside bir günde gitmişler. Allah rahmet eylesin.Beğen Toplam 3 beğeni
-
AYŞE 4 saat önce Şikayet Et70 senedir birbirlerini hiç incitmemişler ne güzel. Gerçekten böyle insanlar var mı? Ben de benim zebaninin hiçbir güzel davranışını hatırlamıyorumBeğen Toplam 3 beğeni
-
Nergis 5 saat önce Şikayet EtNe güzel işte elde dalda kalmamışlar ikisine de Allah cc rahmet etsin AminBeğen Toplam 5 beğeni
-
Ayşe 5 saat önce Şikayet EtVallahi bizim burada da 5-6 ay önce böyle bir şey oldu bir gün önce adam bir gün sonra da kadın öldüBeğen Toplam 1 beğeni
-
oylum 5 saat önce Şikayet EtAllah rahmet elesin mekanları cennet olsunBeğen Toplam 6 beğeni