Okul saldırganı İsa Aras Mersinli’nin öğretmen annesi tutuklandı
Kahramanmaraş’taki okulda silahlı saldırıyı gerçekleştiren İsa Aras Mersinli’nin annesi tutuklanarak cezaevine gönderildi.
ABONE OL
GİRİŞ 21.04.2026 21:40
GÜNCELLEME 21.04.2026 22:53
GÜNCEL
15 Nisan Salı Çarşamba günü Kahramanmaraş Onikişubat ilçesine bağlı Ayser Çalık Ortaokulu'na saldırı düzenleyerek 10 kişiyi katleden ve 20 kişiyi de yaralayan 8. sınıf öğrencisi İsa Aras Mersinli'nin babası Uğur Mersinli'nin tutuklanmasının ardından gözaltında bulunan annesiyle ilgili de mahkeme kararını verdi.
Anne Peyman Pınar Mersinli, emniyet ve daha sonra sevk edildiği adliyedeki işlemlerinin ardından hakimliğin kararıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

REHBER ÖĞRETMENİN TELEFONUNU YÜZÜNE KAPATTIĞI İDDİASI
Saldırıdan önce okulun rehberlik öğretmeninin anne Peyman Pınar Mersinli'yi arayarak İsa Aras Mersinli'nin psikolojik durumuyla ilgili konuşmak istediği ancak annenin, telefonu öğretmenin yüzüne kapattığı iddia edildi.
KAYNAK : DHA
YORUMLAR 45
TÜMÜ
-
+EKREM+ 18 dakika önce Şikayet Etgüzel haberBeğen
-
serttepki 19 dakika önce Şikayet Etbilim ve fen ışığında yetinmeyen bir nesil cahil ve vahşi kalmaya mahkumdur. Şımarık ve cahil bir nesil oluşturuldu umarım bundan zamanında dönebiliriz. Allah vatanımızı ve milletimizi cehaletten ve yobazliktan korusun.Beğen Toplam 1 beğeni
-
ufuk 22 dakika önce Şikayet EtAnne ve babası buraya yazıyorum takip edin, ceza göstermelik, bir kaç ay/yıl sonra çıkar...Beğen
-
sasonlu 72 25 dakika önce Şikayet Etşımarık yetiştirme derler bizde ikiside idam edinBeğen Toplam 1 beğeni
-
Misafir 29 dakika önce Şikayet Etmasum bir aile,hasta bir çocuk.gayet makul.veya mossada çalışan karı koca ve devşirme çocuk .Beğen Toplam 6 beğeni


