Necati Arabacı'ya operasyon! 780 milyon liralık mal varlığına el konuldu

İstanbul merkezli 3 ilde düzenlenen suç örgütü operasyonunda 5 şüpheli gözaltına alındı. Suçtan elde edildiği değerlendirilen yaklaşık 780 milyon liralık mal varlığına el konuldu.

ABONE OL
GİRİŞ 01.05.2026 08:41 GÜNCELLEME 01.05.2026 08:52 GÜNCEL
Necati Arabacı'ya operasyon! 780 milyon liralık mal varlığına el konuldu
Necati Arabacı'ya operasyon! 780 milyon liralık mal varlığına el konuldu

İstanbul Başsavcılığı ve İstanbul Emniyeti, Necati Arabacı'nın suç örgütünün Almanya, Brezilya ve İspanya'daki uyuşturucu trafiğini ortaya çıkardı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yaptığı çalışmada, elebaşılığını Coşkun Necati Arabacı'nın yaptığı suç örgütünün uyuşturucu ticaretinden kaynaklanan anlaşmazlıklarda işkence ve kasten öldürme gibi suçlara karıştıklarını tespit etti.

Örgüte maddi menfaat sağlamak amacıyla düzenli olarak para toplayan ve bu gelirleri örgütsel faaliyetlerde kullanan zanlıların kimlik ve adreslerini belirleyen ekipler, İstanbul, İzmir ve Tunceli'de eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyonda 5 şüpheli yakalanırken, suçtan elde edildiği değerlendirilen 22 taşınmaz, 7 motorlu araç ve 8 şirket ile ortaklık payı olmak üzere yaklaşık 780 milyon liralık mal varlığına el konuldu.

Şüpheliler, işlemleri için emniyete götürüldü.

KAYNAK : AA
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel / Siyaset Sorumlu Editör
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci  .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • Yorumbükücü 19 dakika önce Şikayet Et
    Dizilerdeki kötülüğe savaş açan mafya hikayeleri ile gerçek hayat mafya birbirine uymuyor. Gençlerimiz mafyaya değil, akademik başarılara, iş hayatına özenmeli. Ülkemizde ki mafya babaları eğer gençlerimizi bu uyuşturucu belasından kurtarırsanız o zaman size baba derim.
    Cevapla
  • Afk 25 dakika önce Şikayet Et
    Bu kadar büyüyene kadar büyüklerimiz neredeydi???
    Cevapla
  • Aslan 28 dakika önce Şikayet Et
    Devlet i hafif alman dedik, dinlemediler
    Cevapla
  • Turuncu 38 dakika önce Şikayet Et
    Hemen hemen bütün Zenginliklerin %95 gayrımeşru
    Cevapla
  • byx68 38 dakika önce Şikayet Et
    iyide bu adam her sene yakalanıp geri salınıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR