İspanya Başbakanı Pedro Sanchez'den Özgür Özel’e ret!

İspanya Başbakanı Pedro Sanchez'in dün Madrid'den Ermenistan'ın başkenti Erivan'a giderken uçağının teknik sorun nedeniyle Ankara'ya acil iniş yapmasının ardından CHP lideri Özgür Özel'in görüşme talebini reddettiği ortaya çıktı.

Bizi Takip Edin
GİRİŞ 04.05.2026 12:28 GÜNCELLEME 04.05.2026 12:40 GÜNCEL
İspanya Başbakanı Pedro Sanchez'den Özgür Özel’e ret!
İspanya Başbakanı Pedro Sanchez'den Özgür Özel’e ret!
HABERİN ÖZETİ
ÖZETİ DİNLE
  • İspanya Başbakanı Sanchez'in Ankara'ya acil inişi sonrası CHP'nin görüşme talebi İspanya tarafınca reddedildi.
  • CHP lideri Özgür Özel'in "İspanya Başbakanı olarak değil, Sosyalist Enternasyonal Başkanı" sıfatıyla yaptığı ikinci randevu teklifi de kabul görmedi.

Ermenistan'ın başkenti Erivan'a gitmek üzere yola çıkan İspanya Başbakanı Pedro Sanchez'i taşıyan uçağın teknik bir arıza nedeniyle dün akşam Ankara'ya acil iniş yapmasının ardından dikkat çeken bir siyasi gelişme yaşandı.

Millet Haber Genel Yayın Yönetmeni Sinan Burhan'ın sosyal medya hesabından aktardığı bilgilere göre, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel'in Sanchez ile görüşme talebi İspanya tarafınca reddedildi.

CHP HEYETİNİN GİRİŞİMLERİ SONUÇSUZ KALDI: 2 TEKLİF HAVADA KALDI

Dün akşam saatlerinde yaşanan zorunlu inişin ardından CHP yönetiminin hızla harekete geçerek görüşme sağlamaya çalıştığını belirten Burhan, "CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke ve yardımcısı Şule Bucak, Sanchez'in ekibine ulaştı ancak Sanchez bu talebi reddetti." dedi.

"SOSYALİST ENTERNASYONAL BAŞKANI OLARAK GÖRÜŞELİM"

İspanya Başbakanı'nın ilk reddinin ardından CHP cephesinin yeni bir formül ürettiğini anlatan Burhan, konuya şu sözlerle işaret etti: "Özgür Özel ve ekibi, 'İspanya Başbakanı olarak değil, Sosyalist Enternasyonal Başkanı olarak görüşelim' teklifinde bulundu, ancak bu da kabul edilmedi."

NE OLMUŞTU?

Ermenistan'ın başkenti Erivan'a gitmek üzere yola çıkan İspanya Başbakanı Pedro Sanchez'i taşıyan uçak dün akşam teknik bir arıza nedeniyle Ankara'ya acil iniş yaptı.

Geceyi Ankara'da bir otelde geçiren Sanchez'i ve beraberindeki heyeti taşıyan uçak, teknik sorunun giderilmesinin ardından Ankara'dan hareket etti.

 

Ramazan Yıldız Haber7.com - Yazı İşleri Müdürü
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 107 TÜMÜ
  • sporsever 1 ay önce Şikayet Et
    Adam bile biliyor chp ve özürün ne olduğunu kale bile almıyor gereksizi
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Neyi görüşeceksiz sayın yetersiz, ne anlatacaksın adama, hırsızlarına destek mi isteyeceksin.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Amaç rezil olmak
    Cevapla
  • asıl yorum 1 ay önce Şikayet Et
    Amaç resim çekilmek. Başla hiçbir çapı yok?!!!
    Cevapla
  • Kerem 1 ay önce Şikayet Et
    Özgür Sanchez e Meloninin Erdoğana baktığı gibi bakmış.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR