Konya'da korkunç olay: Yeniden Refah Partili başkan öldürüldü

Konya'nın Beyşehir ilçesinde yaşanan korkunç olayda, tüfek atölyesi sahibi Yeniden Refah Parti Beyşehir Mahalle Başkanı Necati Sandal, borç meselesi nedeniyle çıkan kavgada tüfekle vurularak öldürüldü.

ABONE OL
GİRİŞ 09.05.2026 20:33 GÜNCELLEME 09.05.2026 20:33 GÜNCEL
Konya'da korkunç olay: Yeniden Refah Partili başkan öldürüldü
Konya'da korkunç olay: Yeniden Refah Partili başkan öldürüldü

Kan donduran olay, Konya'nın Beyşehir ilçesinde dün saat 23.50 sıralarında Adaköy Mahallesi'nde meydana geldi.

YENİDEN PARTİLİ BAŞKAN KAVGADA ÖLDÜRÜLDÜ

Huğlu Mahallesi'nde tüfek atölyesi işleten ve aynı zamanda Yeniden Refah Partisi mahalle başkanlığı görevini yürüten Necati Sandal, iddiaya göre borç- alacak nedeniyle bir grupla tartıştı.

Tartışmanın büyüyüp kavgaya dönüşmesi ile olay yerinden uzaklaşmak isteyen Sandal'a tüfekle ateş edildi. Sırtından vurulan Sandal kanlar içerisinde yere yığılırken, ihbarla adrese jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi.

Ambulansla Beyşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Sandal, yaşamını yitirdi. Jandarma, olaya karıştığı şüphesiyle 3 kişiyi gözaltına aldı.

PARTİDEN AÇIKLAMA GELDİ

Öte yandan YRP Beyşehir İlçe Başkanı Muhittin Kazan, sanal medya hesabından, "Yeniden Refah Partisi Huğlu Mahalle Başkanımız kıymetli dava arkadaşımız Necati Sandal, Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve tüm teşkilatımıza başsağlığı dileriz" paylaşımı yaptı. Olaya ilişkin inceleme sürüyor. 

KAYNAK : DHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldum. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarında kurduğum internet haber sitesiyle başladım. Kurduğum sitede 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdım. 2022 yılından bu yana Haber7 bünyesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere çok sayıda haber, grafik ve video hazırladım. Kariyerime Haber7'de gündem editörü olarak devam etmekteyim.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR