Sapanca’da korkutan yangın! Anne ve 3 çocuk hastaneye kaldırıldı

Sakarya’nın Sapanca ilçesinde bir evde çıkan yangında anne ve 3 çocuğu dumandan etkilendi. Komşular tarafından kurtarılan aile hastaneye kaldırılırken, alevler nedeniyle ev kullanılamaz hale geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 17.05.2026 17:23 GÜNCELLEME 17.05.2026 17:39 GÜNCEL
Sapanca’da korkutan yangın! Anne ve 3 çocuk hastaneye kaldırıldı
Sapanca’da korkutan yangın! Anne ve 3 çocuk hastaneye kaldırıldı

Sakarya’nın Sapanca ilçesine bağlı Uzunkum Mahallesi’ndeki 3 katlı binanın 3’üncü katında E.G.ye ait evde saat 15.30 sıralarında yangın çıktı.

Alevler kısa sürede evi sararken ihbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Evde bulunan anne M.G. (27) ile çocukları M.S.G. (8), S.E.G. (6) ve M.E.G. (4) komşuları tarafından kurtarıldı. Dumandan etkilenen anne ve 3 çocuğu sağlık ekipleri tarafından Sapanca Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedaviye alınan anne ve çocuklarının sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

İtfaiye ekipleri alevlere müdahale ederek yangını söndürdü. Yangında ev kullanılamaz hale geldi. Sapanca Devlet Hastanesine kaldırılan anne ve çocuklarının sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Sıcaklar arttı, kabus başladı! Muğla'da orman yangını: Ekipler seferber olduSıcaklar arttı, kabus başladı! Muğla'da orman yangını: Ekipler seferber oldu

KAYNAK : DHA
Şule Altınel Haber7.com - İnternet Editörü
Haber 7 - Şule Altınel

Editör Hakkında

Sakarya’da doğdu. Marmara Üniversitesi’nde lisans eğitimini tamamlamasının ardından gazetecilik kariyerine başladı. 2016 yılından beri çeşitli medya kuruluşlarında çalıştı. 2025 Haziran ayından itibaren Haber7’de ‘gündem editörü’ olarak kariyerini sürdürmekte.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR