Kütahya'dan kahreden haber: 3 işçi canından oldu
Kütahya'da dün bina inşaatındaki iskelenin çökmesi sonucunda meydana gelen acı olayda hayatını kaybedenlerin sayısı 3'e yükseldi.
GİRİŞ 21.06.2026 00:09
GÜNCELLEME 21.06.2026 00:09
GÜNCEL
Dün Bölücek Mahallesi Hekim Sinan Şair Şeyhi Bulvarı'ndaki bir bina inşaatında iskelenin çökmesi sonucu yüksekten düşerek ağır yaralanan işçilerden Abdullah Kaya (60), tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

3 İŞÇİ HAYATINI KAYBETTİ
Kaya'nın hayatını kaybetmesiyle ölen işçi sayısı 3'e yükseldi. Diğer yaralı Mustafa Olgun'un hastanedeki tedavisi sürüyor.
Dün Bölücek Mahallesi Hekim Sinan Şair Şeyhi Bulvarı'ndaki bir bina inşaatında malzemeleri yukarıya çeken makaranın devrilmesi sonucu işçilerin bulunduğu iskele çökmüştü.

Yaklaşık 5 metre yükseklikten düşerek yaralanan işçiler Mustafa Olgun, Abdullah Kaya, Hamit Sarı ve Süleyman Türkoğlu, sağlık ekiplerince Kütahya Şehir Hastanesine kaldırılmıştı.
İşçiler Sarı ve Türkoğlu kurtarılamamıştı.

KAYNAK : AA
YORUMLAR 3
-
Partesya 1 saat önce Şikayet EtBütün parayı ben zıkkımlanacağım, hanımın altındaki cipin modelini yükselteceğim düşüncesinde olan bir takım haramzadeler, onca işgüvenliği uzmanı işsiz gezerken, iş vermeyip, tedbir almayıp zavallı emekçilerin ölümüne sebebiyet vermektedirler. Bir yerde inşaat ve şantiye varsa mutlaka profosyonel tedbirler alınmalıdır.Beğen
-
Tuncay 1 saat önce Şikayet EtAllah rahmet eylesin mekanları cennet olsunBeğen Toplam 6 beğeni
-
Levent 1 saat önce Şikayet EtAllah rahmet eylesin..Beğen Toplam 4 beğeni