Ağabeyi, yengesi ve yeğenini öldüren emekli imam, teslim oldu

Ordu'nun Fatsa ilçesinde, dün arazi anlaşmazlığı nedeniyle husumetli olduğu iddia edilen ağabeyi, yengesi ve yeğenini tabancayla öldüren emekli imamı Muharrem Gülen (61), polise teslim oldu.

Bizi Takip Edin
GİRİŞ 08.07.2026 13:36 GÜNCELLEME 08.07.2026 13:36 GÜNCEL
Ağabeyi, yengesi ve yeğenini öldüren emekli imam, teslim oldu
Ağabeyi, yengesi ve yeğenini öldüren emekli imam, teslim oldu

Olay, dün Kurtuluş Mahallesi Fiskobirlik Caddesi'nde meydana geldi. Muharrem Gülen, arazi anlaşmazlığı nedeniyle husumetli olduğu ağabeyi Mehmet Gülen, yengesi Emine Gülen ve yeğeni Resul Gülen'in iş yerine gitti. Taraflar arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Muharrem Gülen, tabancayla ağabeyi, yengesi ve yeğenini tabancayla vurdu. Resul Gülen olay yerinde hayatını kaybederken, yaralanan Mehmet ve Emine Gülen çifti de kaldırıldıkları Fatsa Devlet Hastanesi'nde doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Polis ekipleri, kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. Muharrem Gülen, olaydan 1 gün sonra Fatsa ilçesi Tepecik Mahallesi'nde emniyet güçlerine teslim oldu. Şüphelinin emekli imam olduğu öğrenildi.

Öte yandan, çevredeki güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, taraflar arasında arbede yaşandığı ve 2 kardeşin de üzerinde tabanca bulunduğu görüldü.

TOPRAĞA VERİLDİLER

Olayda ölen Mehmet, Emine ve Resul Gülen için bugün öğle vakti, Kurtuluş Mahallesi'ndeki Tepekent 2 Sitesi'ndeki evlerinde helallik alındı, ardından cenazeler Fatsa Hz. Hamza Camisi'ne getirildi. Öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından çift ile çocukları, aile kabristanlığında toprağa verildi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel / Siyaset Sorumlu Editör
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci  .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Misafir 27 dakika önce Şikayet Et
    Allah sonumuzu hayır etsin inşallah bu gidiş nereye ey nas
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR