Sahilde İHA buldu evine götürdü: Jandarma soruşturma başlattı

Sakarya'nın Karasu ilçesinde sahile vuran insansız hava aracını (İHA) bularak evinin bahçesine götüren vatandaşın ihbarı üzerine jandarma ekipleri inceleme başlattı.

Bizi Takip Edin
GİRİŞ 11.07.2026 18:09 GÜNCELLEME 11.07.2026 18:50 GÜNCEL
Sahilde İHA buldu evine götürdü: Jandarma soruşturma başlattı
Sahilde İHA buldu evine götürdü: Jandarma soruşturma başlattı

Alınan bilgiye göre, sabah saatlerinde Camitepe Mahallesi sahilinde gezintiye çıkan 61 yaşındaki A.Ç, kıyıda bir insansız hava aracı bulunduğunu fark etti. Sahile vuran aracı kendi imkanlarıyla aracına yükleyen A.Ç, İHA'yı evinin bahçesine götürdükten sonra durumu jandarma ekiplerine bildirdi.

GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI

Vatandaşın ihbarı üzerine söz konusu adrese Jandarma Patlayıcı Madde İnceleme ve Mühimmat İmha Timi (PAMİT) ile Olay Yeri İnceleme (OYİ) ekipleri sevk edildi. Bölgeye hızla intikal eden ekipler, İHA'nın bulunduğu bahçe ve çevresini güvenlik şeridiyle kapatarak emniyete aldı.

Meydana gelen olayla ilgili Cumhuriyet Savcısına bilgi verilirken, alınan talimatlar doğrultusunda adli tahkikat başlatıldığı öğrenildi. Ekiplerin olay yerindeki detaylı inceleme ve tespit çalışmaları sürüyor.

KAYNAK : İHA
Enes Kılıç Haber7.com - Haber Editörü
Haber 7 - Enes Kılıç

Editör Hakkında

YORUMLAR 25 TÜMÜ
  • Abbas Yolcu 6 dakika önce Şikayet Et
    Bu arkadaşın soy kütüğünü inceleyin Safkan Türk çıkar :)))
    Cevapla
  • Misafir 9 dakika önce Şikayet Et
    Ailede cocuk egitimi ana problem. Turk insani beynini kullanmayi bilmiyor.:)
    Cevapla
  • Misafir 11 dakika önce Şikayet Et
    Denizden babam çıksa benim olur demiş
    Cevapla
  • Düşünür 17 dakika önce Şikayet Et
    Eve kadar çarşıdan sokaktan nasıl geçti acaba. Biri ihbar etmedi mi?
    Cevapla
  • ALLAH dostu 17 dakika önce Şikayet Et
    ALLAH bütün dünyaya hidayet ve kurtuluş nasip etsin. ALLAH AZİZDİR HAKİMDİR ALLAH MUTLAK BÜYÜKTÜR
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR