Polisten kaçarken yardım için gelen vatandaşı ezdi: 1 ölü, 1’i polis 2 yaralı
Kayseri’de kaza sonrası çıkan kavgaya müdahale eden polisten kaçmaya çalışan sürücü dehşet saçtı. Aracıyla kalabalığa dalan sürücü, yardım için gelen 1 kişiyi ezerek öldürdü, 1’i polis 2 kişiyi yaraladı.
Olay, saat 20.00 sıralarında Kayseri’nin Tomarza ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana geldi. R.O. yönetimindeki 42 ASC 593 plakalı minibüs ile R.M. idaresindeki 38 APT 597 plakalı otomobil çarpıştı. Kazanın ardından sürücüler ve yakınları arasında tartışma çıktı. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edilirken, ekiplerin müdahalesiyle kavga sonlandırıldı.

YARDIM İÇİN OLAY YERİNE GELEN VATANDAŞI VE 2 KİŞİYİ EZDİ
İddiaya göre, kazayı görerek yardım etmek amacıyla olay yerine gelen Faruk Utgan da bu sırada bölgede bulunuyordu. Emniyete götürülmek istenen minibüs sürücüsü R.O., aracıyla olay yerinden kaçmaya çalışırken polis memuru M.M.Ç., vatandaşlar Faruk Utgan ve İ.K.'ye çarptı.

POLİS LASTİKLERE ATEŞ AÇTI
Polisin önce yaptığı ikazlara uymayan sürücü, aracını durdurmayınca ekipler minibüsün lastiklerine ateş açarak aracı etkisiz hale getirdi. Gözaltına alınan R.O., emniyete götürüldü.
Yaralanan polis memuru M.M.Ç., İ.K. ve Faruk Utgan sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Tomarza Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ağır yaralanan Faruk Utgan, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Polis memuru ile diğer yaralının tedavisinin sürdüğü öğrenildi.
Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
-
yatırım 5 dakika önce Şikayet EtTutuksuz yargılanmak üzere ya da kovid affından serbest kalmaz inşaalllah.Beğen
-
Muammer Özcan 12 dakika önce Şikayet EtAmerika da ki uygulama aynen uygulanmalı. Bire bir. Çünkü çok etkili çok başarılı. Bizim emniyet güçlerimiz çok daha iyi çok daha hakkaniyetli çok daha merhametli uygular. Çok da iyi sonuçlar verir.Beğen Toplam 3 beğeni
-
Fakir 15 dakika önce Şikayet EtPara cezasıyla olmuyor hapis cezası verin böyle tiplere normal vatan yapmaz bunu git bak kaçtane suç kaydı varBeğen
-
Bay b 27 dakika önce Şikayet EtHala bazı şeyleri çok zorluyoruz hala anlamadınız ve anlamak istemiyorsunuz beşeri hukuk sistemi çare değil Allahın kanunları uygulanmalı tek gerçek buBeğen Toplam 12 beğeni
-
davut yorulmaz 27 dakika önce Şikayet Etyaxikkk yeni yasama ağır cezaBeğen Toplam 3 beğeni