Gazi Turgut Aslan uyardı: 15 Temmuz'u gençlere çok iyi anlatmalıyız
Darbe girişiminde başından vurulan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Turgut Aslan, Afyonkarahisar'da katıldığı konferansta 15 Temmuz'un Z kuşağına anlatılmasının tarihi bir sorumluluk olduğunu söyledi.
Sabah'tan Gökhan Kocaaslan'ın haberine göre; 15 Temmuz hain darbe girişiminde darbeciler tarafından vurularak infaz edilmek istenen dönemin Terörle Mücadele Daire Başkanı, 1. Sınıf Emniyet Müdürü ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Turgut Aslan, gençlere o gecenin iyi anlatılması gerektiğini söyledi.
"BU ÜLKEDE DEMOKRASİ VAR MI?"
Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) tarafından düzenlenen konferansında yaşadıklarını anlatan Aslan, başından vurulduktan sonra 103 gün komada kaldığını ve gözünü açtığında ilk sorduğu sorunun "Bu ülkede demokrasi var mı?" olduğunu söyledi.
15 Temmuz Gazisi Turgut Aslan'dan gençlere çağrı

"15 TEMMUZ'U UNUTMAMAK HEPİMİZİN SORUMLULUĞUDUR"
15 Temmuz'un unutulmaması gerektiğini vurgulayan Aslan, o gece 253 şehidin verildiğini hatırlatarak, "Z kuşağı dediğimiz gençlere bunları çok iyi anlatmamız gerekiyor. 15 Temmuz'u unutmamak ve unutturmamak hepimizin sorumluluğudur" dedi.
-
O s m a n K A Y A 2 ay önce Şikayet EtFethullah Gülen'in yeğeni Ebüseleme Gülen, 15 temmuz'den önce haber hazırlamıştık. Darbe ile Erdoğan yakalanacaktı. Devletin kurumları ele geçirildikten sonra, '' Erdoğan bir uçak dolusu altın ve döviz ile kaçmak üzere iken yakalandı.'' diye bütün televizyonlarda yayın yapılacaktı, diyor.Beğen
-
O s m a n K A Y A 2 ay önce Şikayet EtCıa ve Mossad, bazen örgütleri, bazen cemaatları, bazen kralları, bazen şeyhleri, bazen siyasileri, bazen askerleri, bazen gazetecileri, bazen Epsteyn'de olduğu gibi fuhuş şebekelerini kullanırlar. Ağızlarına da bir parmak bal çalarak. Savunma sanayisini geliştiren, Türkiye'yi ajanlardan, imf 'den, tetikçilerden temizlemeye çalışan ERDOĞAN'ı devirmek için kullanılan takkeli aparatlar .Beğen
