Krikonun kaymasıyla 1,5 tonluk otomobilin altında kalıp, ağır yaralandı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde tamir etmek istediği otomobilinin altına koyduğu krikonun kaymasıyla 1,5 tonluk aracın altında kalan Hüsnü E. (56), ağır yaralandı.

Bizi Takip Edin
GİRİŞ 02.08.2026 18:29 GÜNCELLEME 02.08.2026 18:29 GÜNCEL
Krikonun kaymasıyla 1,5 tonluk otomobilin altında kalıp, ağır yaralandı
Krikonun kaymasıyla 1,5 tonluk otomobilin altında kalıp, ağır yaralandı

Olay, saat 16.00 sıralarında Ertuğrulgazi Mahallesi Zorlu Sokak'ta bulunan bir apartmanın otoparkında meydana geldi. Hüsnü E., 16 BF 616 plakalı otomobilini tamir etmek için krikoyla kaldırdı. Hüsnü E., krikonun kaymasıyla 1,5 ton ağırlığındaki aracın altında kaldı.

Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye tarafından sıkıştığı aracın altından çıkarılan Hüsnü E., sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından kaldırıldığı İnegöl Devlet Hastanesi'nde tedaviye alınırken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

KAYNAK : DHA
Ayşe Çolpan Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Çolpan Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR