Şehrin göbeğinde korkunç olay: Baba ve oğlu canice öldürüldü, anne yaralı

Adana’da alacak verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada bir şahsın silahla vurduğu iş yeri sahibi hayatını kaybetti, eşi yaralandı. Şüpheli, kaçarken otomobiline binen iş yeri sahibinin oğlunu da silahla vurarak öldürdü.

Bizi Takip Edin
GİRİŞ 19.08.2026 20:56 GÜNCELLEME 19.08.2026 21:56 GÜNCEL
Şehrin göbeğinde korkunç olay: Baba ve oğlu canice öldürüldü, anne yaralı
Şehrin göbeğinde korkunç olay: Baba ve oğlu canice öldürüldü, anne yaralı

Olay, saat 17.25 sıralarında merkez Çukuruova ilçesine bağlı Belediye Evleri Mahallesi Turgut Özal Bulvarı üzerindeki bir iş yerinde meydana geldi.

ALACAK VERECEK MESELESİNDE KAN AKTI

İddiaya göre, iş yerine gelen Mehmet Nuri A. (46), alacak verecek meselesi nedeniyle tartıştığı Aytekin Fil (53) ve eşi Neslihan Fil (48) tabancayla vurdu. Olay sırasında şüpheliye müdahale eden çiftin oğlu Sinan Fil (30) ise şüpheli kaçarken onun kullandığı otomobile bindi.

BABA VE OĞLU CANİCE ÖLDÜRÜLDÜ

Bunun üzerine Mehmet Nuri A., Sinan Fil’i de silahla kafasından vurdu. Şüpheli daha sonra Gürselpaşa Mahallesi’nde, 01 BT 263 plakalı otomobili terk edip kaçtı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Şüphelinin araçta silahla vurduğu Sinan Fil’in hayatını kaybettiği belirlendi.

ANNE YARALANDI

Hastaneye kaldırılan Aytekin Fil de tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, eşinin tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin kaçan şüpheliyi yakalama çalışmaları sürüyor.

KAYNAK : İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldum. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarında kurduğum internet haber sitesiyle başladım. Kurduğum sitede 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdım. 2022 yılından bu yana Haber7 bünyesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere çok sayıda haber, grafik ve video hazırladım. Kariyerime Haber7'de gündem editörü olarak devam etmekteyim.
YORUMLAR 3
  • Yorum.. 4 dakika önce Şikayet Et
    Kısas olmadan huzur yok acaba ne zaman uygulanacak daha kaç can gidecek...
    Cevapla
  • Misafir 6 dakika önce Şikayet Et
    idammmm
    Cevapla
  • DAHA YENİ BAŞLADI 31 dakika önce Şikayet Et
    Kısasta hayat vardır şeriaaaaaaaat
    Cevapla
  • Bilal Albayrak 53 45 dakika önce Şikayet Et
    Af veren baskanimiza hakkimiz hicbir zaman helal olmasin
    Cevapla
  • Misafir 1 saat önce Şikayet Et
    Vicdanlara hükmetmesen istediğin kadar hapisaneleri doldur
    Cevapla