Mahalleliden bozuk yol tepkisi!

Adana'da bozuk ve bakımsız yollar vatandaşların tepkisine neden olurken, mahalle sakinleri yolların kötü durumu nedeniyle bölgeye gelen sürücülerin güzergahlarını değiştirdiğini söyledi.

Bizi Takip Edin
GİRİŞ 21.08.2026 21:49 GÜNCELLEME 22.08.2026 01:47 GÜNCEL
Mahalleliden bozuk yol tepkisi!
Mahalleliden bozuk yol tepkisi!

Seyhan ilçesine bağlı Ziyapaşa Mahallesi'nde mahalleli, uzun süredir onarılmayı bekleyen bozuk yollar nedeniyle Seyhan Belediyesi'ne tepki gösterdi. Çamur, toz ve kötü kokudan dert yanan vatandaşlar, yaşadıkları mağduriyeti dile getirerek belediyeden hizmet beklediklerini ifade etti.

"KAĞNI GEÇMEYE ÇALIŞSA GEÇEMEZ BURADAN"

Mahalle sakinlerinden Şehriban Yıkmaz, yolların kötü olduğunu ifade ederek, "Kağnı geçmeye çalışsa geçemez buradan. Şimdiki arabalar değil, benim çocukluğumun kağnısı gidemez buradan. Araç sürücüleri burayı gördüğünde yollarını değiştiriyor. Pislik desen diz boyu. Muhtara ve belediyeye başvurduk. Her yere başvurduk. Eğer 2028 seçimlerinde aday olacaklarsa bize hizmet versinler. Vatandaş belediyeden hizmet ister. Hizmeti göremezsek oy vermeyiz. Bize hizmet etmeyene biz de oy vermeyiz. Bir defa veririz, ondan sonra da ‘bay bay' deriz. Sen sağ ben selamet deriz" dedi.

"SEYHAN BELEDİYESİ'NİN GEREKEN NEYSE YAPMASI LAZIM"

Mahallenin her tarafının çamur, toz, toprak olduğunu dile getiren Dündar Yıkmaz ise, "Kokudan evde duramıyoruz. İnşallah buraya gelirler, Seyhan Belediyesi'nin gereken neyse yapması lazım. Bu yollardan bıktık. 45-50 senedir burada yaşıyorum ben. Bu kadar para almalarına rağmen biz burada hizmet görmüyoruz" şeklinde konuştu.

 

KAYNAK : İHA
Muhammet Binici Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 8 TÜMÜ
  • İstenmeyen adam 2 ay önce Şikayet Et
    Zeydan Karalar kendine nereden fazla oy çıktı oraya önem veriyor hey Zeydan Karalar sen oturduğun yerden kalksa etrafındaki yollara bir baksa Zeydan Karalar sen nereden sana oy fazla oy çıktı oraya önem veriyorsun Arapların yüz karası avukat Oya Tekin Miş geçin bunları oturduğunuz yerden bir kalkkinda trafik sorunu çözün ikinizde sesleniyorum spaniz yiyorsa büyük saati acinda gorelim
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    o mahalle Zeydan"a oy verirken aklı neredeydi?
    Cevapla
  • İstenmeyen adam 2 ay önce Şikayet Et
    Zeydan verin pişman olmazsınız utanma olsa gider büyük saati açar adam Arapların çok olduğu yere önem veriyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle