Güzellik merkezinde gizli kamera skandalı: Müşterileri kaydedip parayla izlettiler

Bakırköy'de bir güzellik merkezinde müşterilerin gizlice çekilen görüntülerini sosyal medyada ücret karşılığı satan 3 şüpheli yakalandı. Operasyonda gizli kamera düzenekleri ve 14 bin video ele geçirildi.

Bizi Takip Edin
GİRİŞ 29.08.2026 11:28 GÜNCELLEME 29.08.2026 11:30 GÜNCEL
Güzellik merkezinde gizli kamera skandalı: Müşterileri kaydedip parayla izlettiler
Güzellik merkezinde gizli kamera skandalı: Müşterileri kaydedip parayla izlettiler

İstanbul Bakırköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçede faaliyet gösteren bir güzellik ve epilasyon merkezinde müşterilerin görüntülerinin gizlice çekildiği ve bu kayıtların sosyal medya platformları üzerinden ücret karşılığı izletildiği ihbarı üzerine çalışma yaptı.

14 BİN VİDEO YAYIMLANDI

İş yerinde yapılan aramada, içerisinde gizli kamera düzeneği bulunan 1'i aktif, 6'sı sökülü 7 cihaz ve birçok dijital materyal ele geçirildi. Çalışmada, 14 bin videonun bir platform üzerinden yayımlandığı tespit edildi.

ÖZEL HAYATIN GİZLİLİĞİNİ İHLAL

İş yeri sahibi ve kamera sistemini kuran 2 şüpheli "özel hayatın gizliliğini ihlal", "kişisel verileri hukuka aykırı ele geçirme" ve "müstehcenlik" suçlarından gözaltına alındı.

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

KAYNAK : AA
Ahmet Aydemir Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul Üniversitesi, “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Gündem, siyaset, yaşam, magazin, spor ve SEO editörlüğü yaptı. Meslek hayatına Ocak 2024’ten beri Haber7’de devam ediyor.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL