Kamerunlu öğrenciden Yeni Dünya Vakfı’na vefa ziyareti
Kamerunlu öğrenci, 5 yıl kaldığı Yeni Dünya Vakfı Ankara Hacı Bayram Yurdu’na vefa ziyaretinde bulundu. Gazi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği’nden mezun olan genç mühendis, ülkesine dönmeden önce vakfın merkezini ziyaret etti.
Yeni Dünya Vakfı Ankara Hacı Bayram Yurdu’nda 5 yıl kalan ve Gazi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nden mezun olan Kamerunlu öğrenci, ülkesine dönmeden önce Vakfın İstanbul’daki Genel Merkezi’ni ziyaret etti. Öğrenciyi Yeni Dünya Vakfı Genel Başkanı Mahmut Göksu ağırladı.
5 YILLIK TÜRKİYE HATIRASINI PAYLAŞTI
Üniversite eğitimi için Kamerun’dan Türkiye’ye gelen öğrenci, eğitim hayatı boyunca Yeni Dünya Vakfı Ankara Hacı Bayram Yurdu’nda kaldı.
Gazi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nden mezun olan genç mühendis, Türkiye’de geçirdiği beş yılın ardından ülkesine dönmeye hazırlanırken Yeni Dünya Vakfı Genel Merkezi’ne veda ziyaretinde bulundu.
GENEL BAŞKAN MAHMUT GÖKSU AĞIRLADI
Kamerunlu öğrenciyi Genel Merkez’de Yeni Dünya Vakfı Genel Başkanı Mahmut Göksu ağırladı.
Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede öğrenci, Türkiye’deki eğitim hayatını, yurtta geçirdiği yıllara ilişkin hatıralarını ve edindiği dostlukları anlattı. Hacı Bayram Yurdu’nda geçirdiği yıllardan duyduğu memnuniyeti de dile getirdi.
TÜRKİYE’DEN KAMERUN’A UZANAN GÖNÜL BAĞI
Beş yıllık eğitim sürecini tamamlayarak ülkesine dönecek olan genç mühendis, Türkiye’den yalnızca diplomasıyla değil, kurduğu dostluklar ve biriktirdiği hatıralarla ayrılıyor.
Yeni Dünya Vakfı Genel Başkanı Mahmut Göksu da öğrenciyi mezuniyeti dolayısıyla tebrik ederek, ülkesindeki yeni hayatında ve meslek yolculuğunda başarılar diledi.
-
Mi. 44 dakika önce Şikayet EtBundan sonraki hayatında başarılar diliyorum.Beğen