Bakan Gürlek'ten Terörsüz Türkiye mesajı: Güzel bir aşamaya geldik
Adalet Bakanı Akın Gürlek, Terörsüz Türkiye süresine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Gürlek, "Bölgeye yatırımcı gelecek, istihdam artacak" dedi.
GİRİŞ 18.09.2026 11:51
GÜNCELLEME 18.09.2026 12:04
GÜNCEL
Adalet Bakanı Akın Gürlek'in açıklamalarından satır başları;
"Terörsüz Türkiye sürecinde güzel bir aşamaya geldik. Terörsüz Türkiye devlet projesi. Sürekli olarak bu konu ile ilgili toplantı yapıyoruz.
Tunceli, Diyarbakır, Adana bizim şehirlerimiz Terörsüz Türkiye ile istikrar, turizm bu şehirlerimize gelecek. Bölgeye yatırımcı gelecek, istihdam artacak.
Şehitlerimizi gazilerimizi incitmeden düzenleme yaptık. Adalet Bakanlığı olarak bu yasayı takip ediyoruz. Vatandaşlarımız sahada çok büyük memnuniyet duyuyor."
Haberin Ayrıntıları Geliyor...
Son dakika gelişmelere anında ulaşmak için Haber7 uygulamasını akıllı cihazlarınıza (iOS, Android) kurabilir, Twitter’da @Haber7 hesabını takip edebilirsiniz.
YORUMLAR 1
-
tebrikler asayiş! 17 dakika önce Şikayet Etailem güvende operasyonları avrupa ülkelerini ürkütmüş! türkiyenin çocuklarının sapkın olması için kimin finans desteği verdiği açık ! demekki asayiş uygulamaları hızlanarak devam etmeli! doğru yolada olduğumuz kesin!Beğen