Kağıthane’de otomobil alev alev yandı! Kola şişesiyle müdahale ettiler

Kağıthane’de seyir halindeki otomobilin motor kısmında çıkan yangın kısa sürede tüm aracı sardı. Sürücü gözyaşları içinde aracının yanışını izlerken çevredekiler alevlere yangın tüpü ve kola şişesiyle müdahale etmeye çalıştı.

Bizi Takip Edin
GİRİŞ 09.10.2026 10:50 GÜNCELLEME 09.10.2026 10:52 GÜNCEL
Kağıthane’de otomobil alev alev yandı! Kola şişesiyle müdahale ettiler
Kağıthane’de otomobil alev alev yandı! Kola şişesiyle müdahale ettiler

Kağıthane İmrahor Caddesi Bomonti-Kağıthane tünel girişinde çarşamba günü saat 15.30 sıralarında yangın çıktı. Edinilen bilgiye göre, seyir halindeki otomobilin motor kısmında henüz belirlenemeyen bir nedenle alevler yükselmeye başladı. Sürücü, aracını sağ şeride çekerek araçtan indi. Yangının büyümesiyle tüm araç alev alev yandı.

GÖZYAŞLARI İÇİNDE ARACININ YANMASINI İZLEDİ

Gözyaşları içinde aracının yandığını gören sürücü ve arkadaşı, bir yandan itfaiyeyi ararken bir yandan da kasko yapmaya çalıştı.

KOLA ŞİŞESİYLE YARDIMA KOŞTU

Aracın yandığını görenler yardıma koştu. Kimi yangın söndürme tüpüyle alevlere müdahale ederken kimi de kola şişesiyle yangını söndürmeye çalıştı.

Haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek söndürdü. Ölen ya da yaralanan olmazken otomobilde hasar oluştu.

Şule Altınel Haber7.com - İnternet Editörü
Haber 7 - Şule Altınel

Editör Hakkında

Sakarya’da doğdu. Marmara Üniversitesi’nde lisans eğitimini tamamlamasının ardından gazetecilik kariyerine başladı. 2016 yılından beri çeşitli medya kuruluşlarında çalıştı. 2025 Haziran ayından itibaren Haber7’de ‘gündem editörü’ olarak kariyerini sürdürmekte.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL