Üsküdar Belediye Başkan Vekili Dündar Ziya Gültekin'in cenaze programı belli oldu
Üsküdar Belediye Başkan Vekili Dündar Ziya Gültekin, geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Gültekin için bu akşam belediyede Kur’an-ı Kerim tilaveti yapılacak, cenazesi yarın cuma namazının ardından defnedilecek.
Üsküdar Belediye Başkan Vekili Dündar Ziya Gültekin, bugün Düzce'de geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybetti. Kahreden haber sonrası peş peşe açıklamalar gelirken, Gültekin'in cenaze programı da belli oldu. Gültekin'in cenaze namazı, yarın cuma namazını müteakip Marmara İlahiyat Camisi'nde kılınacak.
Gültekin için bu akşam da belediye binasında Kur'an-ı Kerim okunacak.

Üsküdar Belediyesinin ABD merkezli X şirketinin sosyal medya platformundaki hesabından yapılan paylaşımda, şunlar kaydedildi:
"Üsküdar Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Dündar Ziya Gültekin'i, geçirdiği trafik kazası sonucu kaybetmenin derin teessürünü yaşıyoruz. Gece gündüz demeden, ilk günkü azim ve adanmışlıkla Üsküdar'ımız ve komşularımız için durmaksızın çalışan kıymetli Başkan Vekilimizi her zaman gayreti, samimiyeti ve şehrimize kattığı değerlerle hatırlayacağız."
Merhum Başkan Vekili Gültekin için bu akşam saat 21.00'de belediye binasındaki Mavi Salon'da Kur'an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirileceği aktarılan paylaşımda, "Merhumun cenazesi, yarın cuma namazını müteakip Marmara İlahiyat Camisi'nde kılınacak cenaze namazının ardından ebediyete uğurlanacaktır.
Merhum Dündar Ziya Gültekin'e Allah’tan rahmet, başta kederli ailesi olmak üzere yakınlarına, mesai arkadaşlarımıza ve tüm Üsküdar halkına sabır ve başsağlığı dileriz. Mekanı cennet, makamı ali olsun."
AK PARTİLİ İSİMLER DÜZCE'YE GELDİ
Gültekin’in cenazesi için Adalet Bakan Yardımcısı Sedat Ayyıldız ile AK Parti İstanbul İl Başkanı Abdullah Özdemir ile ailenin yakınları ve akrabaları Düzce’ye geldi. Ayyıldız ve Özdemir, Gültekin ailesine başsağlığı diledi. Gültekin’in cenazesi morgdan alınarak İstanbul’a gönderildi.

Özdemir sosyal medyadan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
Türkiye Belediyeler Birliği Başkan Vekilliği seçimine katılmak üzere Ankara’ya seyahat ederken Düzce’de meydana gelen elim trafik kazasında hayatını kaybeden Üsküdar Belediye Başkan Vekilimiz Dündar Ziya Gültekin’in vefatını derin bir üzüntüyle öğrendim.
Kıymetli yol arkadaşımız Dündar Ziya Gültekin’e Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına, teşkilatımıza ve tüm Üsküdarlı hemşehrilerimize sabır ve başsağlığı diliyorum. Aynı kazada yaralanan kardeşlerimize de acil şifalar diliyorum.
Merhum Dündar Ziya Gültekin başkanımızın mekanı cennet, makamı âli olsun.
-
Misafir 9 dakika önce Şikayet EtAllah CC Rahmet eylesin mekanı Cennet olsun Rabbim sevenlerine sabırlar versinBeğen Toplam 1 beğeni
-
2247 44 dakika önce Şikayet EtAllah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşaAllah sevenlerine başsağlığı sabır diliyorumBeğen
