Fatma Betül Sayan ve eşi ifadeye çağrıldı

Sermaye piyasası işlemlerine ilişkin soruşturmada Fatma Betül Sayan Kaya, İlyas Kaya ve İbrahim Ömer Gönül, şüpheli sıfatıyla ifadeye çağırıldı.

Bizi Takip Edin
GİRİŞ 04.11.2026 17:26 GÜNCELLEME 04.11.2026 17:32 GÜNCEL
Fatma Betül Sayan ve eşi ifadeye çağrıldı
Fatma Betül Sayan ve eşi ifadeye çağrıldı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen Sermaye piyasalarına ilişkin soruşturma kapsamında; Fatma Betül Sayan Kaya, İlyas Kaya ve İbrahim Ömer Gönül’ün yarın saat 11:00'da şüpheli sıfatıyla ifadeleri alınmak üzere İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na çağırıldıkları öğrenildi.

KAYNAK : DHA
Ayşe Çolpan Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Çolpan Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 20 TÜMÜ
  • Adana 0001 42 dakika önce Şikayet Et
    Çocuğumuzun okulunda turnike ve xray cihazı kurulumu için okul aile birliğine bağış yapmamız isteniyor. Bu foncuların iade ettiği paralardan okullara turnike ve xray cihazları kurulsa bizden para toplanmasa olmaz mı diye düşünüyorum
    Cevapla
  • Misafir 46 dakika önce Şikayet Et
    alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle