Cep'lerini imei'lerini toplayanlara gözaltı
Afyonkarahisar'da iletişim alanında faaliyet gösteren iş yerlerinde, cep telefonları bilgilerini kopyalayarak haksız kazanç elde ettikleri iddia edilen 2 kişi yakalandı.
GİRİŞ 17.07.2009 18:54
GÜNCELLEME 17.07.2009 18:54
GÜNCEL
Edinilen bilgiye göre, Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri, 2 şahsın işletmeciliğini yaptığı iletişim alanında faaliyet gösteren iş yerinde cep telefonu 'imei' numaralarını kopyaladıklarını tespit etti.
İşyerine bir operasyon düzenleyen KOM ekipleri, 117 adet İMEİ numaraları okunan boş telefon kasası, 157 adet 'imei' numaraları okunamayan üzerinde kazıntı ve silinti yapılan boş telefon kasası, 18 adet müşterilere ait olduğu
iddia edilen cep telefonları ve fiyatı 250 ve 5 bin dolar arası değişen BOX cihazı ile çeşitli bilgisayar malzemeleri ele geçirdi.
Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alınırken, soruşturma devam ediyor.
KAYNAK : İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL