Ankara Gölbaşı'nda kaza 11 yaralı

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde Vilayetler Evi kavşağındaki trafik kazasında, 4'ü çocuk 11 kişi yaralandı.

ABONE OL
GİRİŞ 20.07.2009 01:44 GÜNCELLEME 20.07.2009 01:44 GÜNCEL
Ankara Gölbaşı'nda kaza 11 yaralı
Ankara Gölbaşı'nda kaza 11 yaralı

Kaza, saat 00.30 sıralarında, Vilayetler Evi kavşağında meydana geldi. Behlül Çakmak yönetimindeki, içinde 9 kişiden oluşan iki ailenin bulunduğu 06 BA 7901 plakalı otomobil, Fehmi Kıranoğlu'nun kullandığı 06 FMH 89 plakalı otomobille kavşakta çarpıştı. Kazada, Çakmak yönetimindeki otomobil, takla attıktan sonra yol ortasındaki refüje çarparak durabildi. Kaza sonucu, sürücü Behlül Çakmak ile Mediha, Ahmet, Tuna, Doğukan ve Necla Çakmak ile İclal Çelebi, Ömer Çelebi ve Serhat Çelebi yaralandı. Çocukların kaza nedeniyle ağladıkları ve korktukları görüldü. Diğer otomobildeki sürücü Fehmi Kıranoğlu ve otomobilde bulunan ismi öğrenilemeyen erkek yolcu ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Kaza yerine çok sayıda itfaiye ve ambulans sevk edildi.

Yaralılar, Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi, Dışkapı Devlet Hastanesi ve Gölbaşı Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazada yaralanan çocuklar ise Sami Ulus Çocuk Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Kaza nedeniyle Ankara-Konya yolu bir saat kadar merkez istikametine trafiğe kapatıldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor. (CİHAN)

 
   

KAYNAK : AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR