5 günde 8 PKK'lı terörist öldürüldü

Bölücü terör örgütü PKK ile mücadelede 5 günde 8’i ölü, 12 terörist etkisiz hala getirildi. Ayrıca teröristlere ait çok sayıda mühimmat da ele geçirildi.

ABONE OL
GİRİŞ 02.05.2011 20:33 GÜNCELLEME 02.05.2011 20:33 GÜNCEL
5 günde 8 PKK'lı terörist öldürüldü
5 günde 8 PKK'lı terörist öldürüldü

Genelkurmay Başkanlığı internet sitesinde yer alan bölücü terör örgütüyle mücadele verilerine göre, 5 günde toplam 12 terörist etkisiz hale getirildi. Güvenlik güçlerinin 26-30 Nisan 2011 tarihlerinde yürüttüğü faaliyetler sonucunda 8 terörist ölü ele geçirilirken, terör örgütünün barınma alanlarından kaçan 4 terörist de teslim oldu.

Terörle mücadele verilerine göre, Şırnak’ın Silopi ilçesinde 26 Nisan’da 3 terörist, Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde de 27 Nisan’da 1 terörist teslim oldu. Tunceli’nin Pülümür ilçesinde 27 Nisan’da 2 terörist, 28 Nisan’da da 5 terörist ölü olarak ele geçirilirken, Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde de 30 Nisan’da 1 teröristin cesedi bulundu.

Ayrıca güvenlik güçlerinin yürüttüğü faaliyetlerde çok sayıda yaşam malzemesi ve mühimmat da ele geçirildi.

(ANKA)

YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • Kazim Yolcu 13 yıl önce Şikayet Et
    Allah gazanızı mubarek etsin.. İnşallah kökleri kururda Türkü kürdü lazı çerkezi herkes kardeşlik içinde rahat bir nefes alır.
    Cevapla
  • ahmed 13 yıl önce Şikayet Et
    dahada iyi olmalı. artık girilern çatışmada 3 asker şehit oldu 4 terörist öldürüldü haberleri duymak istemiyoruz.büyük bi ülke ve orduya yakışır şekilde büyük operasyonlar ve başarı bekliyoruz.dağda 3er 5er öldürmeyle olmaz bu iş. pkk kampları yok edilmeli bilhassa kuzey ıraktakiler
    Cevapla
  • muzaffer gülen 13 yıl önce Şikayet Et
    Normaldir. Çatışmaya girenler profesyonel birlikler. İnsanlar boşuna profesyonel ordu diye bas bas bağırmıyor.
    Cevapla
  • kudret ceylan 13 yıl önce Şikayet Et
    yolun açık olsun.mehmedim. mehmetcigim yolun açık olsun.allah yardımcın olsun.korkma arkanda önce allah.sonra gül sobra tayibim var.vurun kahbelere.duamız sizinle .allaha emanet olun.
    Cevapla
  • cem yasin kayaci 13 yıl önce Şikayet Et
    farkındamısınız. daha önceden hep askerimiz şehit olurdu. onlardan 1, bizden 5 giderdi. ama askeriyeye biraz el atınca neler düzeliyor. birde tam olrak düzeltebilsek kimse bükemez bileğimizi... allah esirgesin sizi...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR