Şehit askere memletinde son görev

Mersin’in Tarsus ilçesinde silah kazası sonucu şehit olan er Halil İbrahim Ateş, memleketi Balıkesir’de toprağa verildi.

ABONE OL
GİRİŞ 13.05.2011 15:27 GÜNCELLEME 13.05.2011 15:27 GÜNCEL
Şehit askere memletinde son görev
Şehit askere memletinde son görev

 Mersin’in Tarsus ilçesinde silah kazası sonucu şehit olan er Halil İbrahim Ateş (21) memleketi olan Balıkesir’in Gönen ilçesinde toprağa verildi.

Tarsus’a bağlı Yenice Beldesi’ndeki 52. Mühimmat Bölük Komutanlığı’nda askerlik yapan Halil İbrahim Ateş, asker arkadaşı G.B. ile şakalaştığı sırada arkadaşının tüfeğinin yanlışlıkla ateş alması sonucu hayatını kaybetti. Şehit er Halil İbrahim Ateş’in cenazesi memleketi olan Balıkesir’in Gönen ilçesine getirildi.

Şehit asker için Gönen Çarşı Camii’nde Cuma Namazı sonrası cenaze töreni düzenlendi. Cenazeye Balıkesir Valisi Yılmaz Arslan, Balıkesir Garnizon Komutanı Korgeneral Tevfik Özkılıç, Gönen Kaymakamı Bekir Dınkırcı’nın yanı sıra çok sayıda askeri personel ve vatandaş katıldı. Şehit askerin cenazesi sırasında şehit babası Salim Ateş’in gözyaşlarına hakim olamadığı ve güçlükle ayakta durduğu görüldü.

Ateş ailesinin 6 çocuğundan biri olan Halil İbrahim Ateş’in 2 ay sonra terhis olacağı belirtildi. Şehit askerin cenazesi namazın ardından Gönen Mezarlığı’nda defnedildi.

 
 

KAYNAK : İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR