Kayseri'de eczacılar fidan dikti

Kayseri'nin Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, Eczacılık Haftası nedeniyle ilçede faaliyet gösteren eczaneci ve çalışanlarıyla birlikte fidan dikti.

ABONE OL
GİRİŞ 15.05.2011 18:22 GÜNCELLEME 15.05.2011 18:22 GÜNCEL
Kayseri'de eczacılar fidan dikti
Kayseri'de eczacılar fidan dikti

Başkan Yıldırım, ağaçlandırma çalışmaları ve çevrenin yeşillenmesine tüm vatandaşların katkı sağladığını belirtti.
   
Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, ilçedeki eczacılara yönelik ağaçlandırma çalışmasıyla hem günlerini kutladı hem de kalıcı bir hediye verdi. Yenidoğan Mahallesi Deliçay Yaşam Parkı projesi kapsamında kadın meclisi üyeleri ve eczacılarla birlikte yapılan ağaçlandırma çalışmasıyla 200 adet fidan toprakla buluştu.
   
Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, en güzel hediyenin fidan olduğunu belirterek, Talas’ın yeşil dokusunu tüm vatandaşların işbirliği ile daha da zenginleştirdiklerini söyledi. Başkan Yıldırım, “Eczacılık Haftası nedeniyle ilçemizde faaliyet gösteren eczacılarımızı hatırlamak ve onlara birer fidan diktirerek anlamlı bir hediye vermek istedik. Park alanımıza dikilen fidanlar eczacılarımıza yakışır şifa veren özelliktedir. Eczacılarımız her derde deva bularak ilaçları bizlere ulaştırırken şimdi de çevremize şifa verecek fidanları diktiler. Ağaçlandırma çalışmalarımıza katılarak kendi fidanlarını diken ve isimleri burada yaşayacak eczacılarımıza teşekkür ediyorum. Bu programın hazırlanmasında emeği geçen kadın meclisi üyelerimize ve park bahçeler müdürlüğümüze de ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi.
   
Eczacılar adına konuşan Mehmet Kahraman, Talas’ın girişinde kendi isimlerinin bu fidanlarda yeşermesini sağladıkları ve bu anlamlı günde hatırlandıkları için Başkan Yıldırım’a teşekkür etti. Kahraman, böyle anlamlı bir günde Talas’ın yeşillenmesine katkı sağlama fırsatı buldukları için tüm eczacılar adına mutlu olduklarını ifade etti.

KAYNAK : CİHAN
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR