Denizli'de BDP gösterisi gerginliği

Denizli'de bu akşam saatlerinde teröristlerin öldürülmesini protesto eden BDP'lilerin attığı sloganlara tepki gösteren bir grup, Türk bayrağı açarak terör örgütü aleyhine slogan attı.

ABONE OL
GİRİŞ 16.05.2011 22:57 GÜNCELLEME 16.05.2011 22:57 GÜNCEL
Denizli'de BDP gösterisi gerginliği
Denizli'de BDP gösterisi gerginliği

Denizli'de bu akşam saatlerinde parti binası önünde toplanan BDP'li grubun teröristlerin öldürülmesini protesto etmesi ve sık sık bölücü örgüt lehine slogan atması ile başlayan gerginlik, ilerleyen saatlerde de devam etti. Polisin geniş güvenlik önlemleri aldığı olaylarda, BDP'lileri protesto eden grubun olay yerinden uzaklaşmasının ardından BDP'liler parti binasına girdi.

Bir süre sonra toplanan çok sayıda vatandaş Türk Bayrakları açıp BDP binasının bulunduğu caddeye geldi. Polisin güvenlik önlemleri alarak BDP binasına yaklaştırmadığı grup 'Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez' şeklinde slogan attı.

Grubun sakinleştirilerek bölgeden uzaklaştırılmasından sonra, BDP'lilerden bir grup yürüyerek polis kontrolünde Çaybaşı Caddesi, Kıbrıs Şehitler Caddesi güzergahını izleyerek Kınıklı Mahallesi'ne gitti. BDP il binasının kapanmasının ve içeride kimsenin kalmaması üzerine çevik kuvvet ekipleri parti binası önünde ayrıldı.

İHAS

YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • enes baran 13 yıl önce Şikayet Et
    kafatasçı türkler ümmetçi kürtler. evet ümmet bilinci altında bu şekilde birleşip huzura kavuşabiliriz. demokrasi ilerliyor görüldüğü üzere. madem türkler şehitler için yürüyüş yapıp bayrak açabiliyorsa kürtler de pkk lıyı vuran devletin karakolunu taşlayıp, sokaklarını ateşe verebilir. ileri demokrasi budur hamdolsun. ya çok şükür vesselam falan filan.
    Cevapla
  • Vatan Türkoglu 13 yıl önce Şikayet Et
    Ya sabir !. Ey millet biraz daha sabretmeye bakalim. Secimler olsun bitsin ondan sonra bakip karar veririrz ne yapilacagina. Köpek basi ve dag fareleri icin slogan atan hainlerden hesap sorulacak.
    Cevapla
  • Y_kemal 13 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar var ya. Haberin sonuna doğru Kınıklı Mahallesine gittiler diye bir cümle var. Oraya gitmişse o insanlar kesinlikle ve kesinlikle üniversitede okuyan gençlerdir. Pamukkale Üniversitesi yerleşkesi orda çünkü. Genelde doğu kökenli vatandaşlarımız Esentepe denilen yerde ikamet ederler. O insanlar da bunlara prim verecek insanlar değillerdir. Bu konuda Denizli'de üniversite yapılanmasının olduğu bir gerçek ve gereken neyse yapılmalı. Savcılarımızın, güvenlik güçlerimizin hemen harekete geçip, gerekeni yapması lazım. Yoksa bu işin sonu hiç iyi bir yere gitmiyor. Denizli'yi de karıştırmak için ellerinden geleni yapan densizler var.Gerçekten de ya sabır diyoruz artıkkkkkkkkkkk
    Cevapla
  • sabriye 13 yıl önce Şikayet Et
    MAKSAT TÜRK MİLLETİNİ SOKAGA DÖKMEK. seçimden önce böyle manzaraların olacağını istibarat söylüyordu.maksat Türkleri kızdırarak mhp nin oyunu artırmak buna karşılık doğuda da PKK nın oyunu artırmak ikiside KAN dan beslenen görünüşde düşman aslında dost olan iki milliyetci grup.pkk olmasa mhp olmaz mhp olmasa pkk olmazdı.baskı baskıyı doğuruyor.
    Cevapla
  • mustafa 13 yıl önce Şikayet Et
    polis bunların yürümesine niye müsaade ediyor?. millet tahrik olsun diyemi?niye niye?sabırlar zorlanıyor..ya bitirin yoksa millet müdahale edecek..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR