GATA heyeti Denktaş'ı gördü dönüyor

Yakındoğu Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi gören Rauf Denktaş'ın sağlık durumunu yakından görmek için adaya gelen GATA'dan 6 kişilik doktor heyeti, hastaneden ayrıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 27.05.2011 01:00 GÜNCELLEME 27.05.2011 01:00 GÜNCEL
GATA heyeti Denktaş'ı gördü dönüyor
GATA heyeti Denktaş'ı gördü dönüyor

Denktaş'ın durumunu görmek için Genelkurmay Başkanı Orgeneral Işık Koşaner adına geldiklerini belirten Prof. Tabip Albay Yaşar Kütükçü hastaneden ayrılırken ''Kendisini burada ziyaret ettik. Durumunu gördük. Ve gerçekten emin ellerde olduğunu şu anda gönül rahatlığıyla söyleyebiliyoruz. Ailesi ve herkese geçmiş olsun'' dedi.

Hastane Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Erkan Kaptanoğlu da Denktaş'ın sağlık durumuyla ilgili olarak, ''Hastamızın şu an itibarıyla solunum yetmezliği devam ediyor. Mücadele sürdürülmekte tüm ekip olarak yanındayız'' dedi.

Denktaş'ın oğlu Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Serdar Denktaş ise Genelkurmay Başkanı Orgeneral Koşaner'e teşekkür ederek, şunları söyledi:

''Her şey yapılmış durumda, dolayısıyla bu andan itibaren artık yapılan tedavinin karşılığını almayı bekleyeceğiz. Sayın komutanlarıma teşekkür ediyorum. Genelkurmay başkanımızın şahsında tüm ordumuza teşekkür ediyorum. Türk kamuoyunun ve Genelkurmay Başkanlığının Denktaş hassasiyetinin ne kadar yüksek olduğunu biliyoruz. Bundan sonrası artık şu ana kadar yaptığımız gibi dua etmek, beklemek, tedavinin karşılığını alabilmeyi ümit etmek.''

Prof. Tabip Albay Yaşar Kütükçü de 'Doktorumuz ve hastanemiz gayet iyi, her şey yolunda şu anda. Cumhurbaşkanımızın durumu, biraz tıbbi olarak takip gerekiyor. Yani çok kötü de diyemiyorum, çok iyi de diyemiyorum. Mutlaka sıkı takip gerekiyor'' dedi.

''İçiniz rahatlasın diye mi geldiniz?'' sorusu üzerine de Kütükçü, durumu görüp değerlendirmek ve fikir almak için geldiklerini belirterek, durumu Genelkurmay Başkanı Orgeneral Koşaner'e ileteceklerini söyledi.

GATA heyetinin KKTC'den yarın ayrılacağı öğrenildi.

KAYNAK : AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR