Boğaz, 2 takımın rengiyle ışıklanacak

İstanbul Boğaziçi Köprüsü, sarı-lacivert ve bordo-mavi renklerle ışıklandırılmaya başlandı.

ABONE OL
GİRİŞ 02.06.2011 14:40 GÜNCELLEME 02.06.2011 14:40 GÜNCEL
Boğaz, 2 takımın rengiyle ışıklanacak
Boğaz, 2 takımın rengiyle ışıklanacak

Karayolları Genel Müdürlüğü Köprü Başmühendis Vekili Bayram Doğan, bir süredir geceleri ışıklandırılan köprünün, Spor-Toto Süper Lig'de 2010-2011 sezonu şampiyonu olan Fenerbahçe futbol takımı ile lig ikincisi Trabzonspor'un yazılı başvurusu üzerine Karayolları Genel Müdürlüğünün verdiği talimatla, söz konusu takımların renkleriyle ışıklandırılmaya başlandığını söyledi.

Bayram Doğan, bu uygulamanın önceki yıllarda da yapıldığını ve köprüye şampiyon takım bayrağı asıldığını belirterek, ''Bu yıl da takımların talepleri üzerine, ışıklandırmayla aynı uygulama devam ediyor'' dedi.

KAYNAK : AA
YORUMLAR 4
  • sinan topal 13 yıl önce Şikayet Et
    .. Trabzon ne alaka ya sanki istanbul takımı
    Cevapla
  • Milli Kurtuluş 13 yıl önce Şikayet Et
    bir beşiktaşlı olarak. Ya hu ts şampiyon olmadı ne olursa olsun kural fenere gelince mi çineniyor TS ye gelince mi. Seçim arefesi beşiktaşta istese sanırım yakarlardı. :)))
    Cevapla
  • Yazı Yorum 13 yıl önce Şikayet Et
    En iyisi oldu. Fenerliler, ağrınıza gitmesin ancak biz sizinle aynı puanda bitirdik, şampiyonluğu puan farkı belirlemedi, averaj belirledi. Bence adaletli bir uygulama.
    Cevapla
  • sadun sır 13 yıl önce Şikayet Et
    şampiyonmu oldu trabzon. şampiyon fenerbahçedir o köprüde ts renkleri ne alaka geçen sene ikinci fenerbahçenin renkleri yandımıki ts ninkini istiyorlar ayıp ayıp komik olmaya baişladınız yani ahkikaten fenerbahçe doğru diyormuş başkanı biz ve diğerleri diye her alanda bu böle
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR