Balyoz'da bir albay daha tutuklandı

Balyoz soruşturması kapsamında Eskişehir'de ele geçirilen belgelerle ilgili Albay Halit Nejat Akgüner de tutuklandı. Soruşturma kapsamında tutuklu sayısı 13'e yükseldi.

ABONE OL
GİRİŞ 03.06.2011 20:32 GÜNCELLEME 03.06.2011 20:32 GÜNCEL
Balyoz'da bir albay daha tutuklandı
Balyoz'da bir albay daha tutuklandı

Soruşturmayla ilgili dün adliyeye Hava Harp Akademisi Komutanı Tümgeneral İsmail Taş ile birlikte 9 asker getirilmişti. Taş ile birlikte 4 askerin tutuklanırken Albay Halit Nejat Akgüner, mahkemeye sevk kararından sonra rahatsızlanmıştı. Hastaneye kaldırılan Akgüner bugün tekrar adliyeye getirildi. Hakim karşısına çıkan Akgüner tutuklandı.

Soruşturma kapsamında tutuklu sayısı 13'e yükseldi. Eskişehir'deki evinde söz konusu belgeler çıkan emekli Albay Hakan Büyük ile Harp Akademileri Komutanı Orgeneral Bilgin Balanlı ve Hava Harp Akademisi Komutanı Tümgeneral İsmail Taş da tutuklananlar arasında bulunuyor.

KAYNAK : CİHAN
YORUMLAR 1
  • Alperen Yılmaz 13 yıl önce Şikayet Et
    Allah'ın adaletinden kurtulamazsınız.. Unuttumu sandın unuttu Unutamam unutamam unutmam Unutmamak beni hayatta tuttu Unutamam unutamam unutmam. Sizin söndürdüğünüz hayatlar, soldurduğunuz fidanlar Yaşattığınız aile dramları Masumların döktürdüğünüz göz yaşları Kısacası yargısız infazlarınız yanınıza mı kalacaktı.Allah'ın adil sıfatını tanımadınız,biz Allah'ız dediniz Bin yıl zulüm yapacağız dediniz, ama Allah'ın adaleti tecelli etmeye başladı,Allah la savaşmak, dini yok etmek,Allah diyeni ordudan atmak, yaşam hakkı tanımamak,yanınıza kalacağını mı sandınız.Zalimler için yaşasın Cehennem
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR