Osmaniye'de çatışma: 1 şehit

Osmaniye'nin Zorkun Yaylası Hacbel mevkinde PKK'lı teröristler çıkan çatışmada bir asker şehit oldu, bir asker de yaralandı. Şehit ve yaralı askerlerin kimlikleri belli oldu

ABONE OL
GİRİŞ 16.08.2011 04:45 GÜNCELLEME 16.08.2011 04:45 GÜNCEL
Osmaniye'de çatışma: 1 şehit
Osmaniye'de çatışma: 1 şehit

Osmaniye'de, güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada 1 asker şehit oldu, 1 asker yaralandı.

Çatışmada Konya nüfusuna bağlı Jandarma Er Rıfkı Damar'ın (21) şehit olduğu, Jandarma Er Ramazan Koçu'nun ise yaralandığı bildirildi.

Alınan bilgeye göre, Osmaniye'nin Zorkun Yaylası Haçbel mevkisinde güvenlik güçleriyle teröristler arasında arasında çatışma çıktı.

Çatışmada bir asker şehit oldu, bir asker yaralandı. Yaralı asker Osmaniye Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Vali Celalettin Cerrah yaralı askerin durumu hakkında bilgi almak için hastaneye geldi. Çıkışta gazetecilerin sorularını kısaca yanıtlayan Cerrah, şunları söyledi:

''Operasyon yapan timlerimiz pusu halindeyken, yaklaşan teröristler ateş etmişler. Bir askerimiz şehit bir askerimiz de yaralı. Arazide operasyon devam ediyor. Diğer timlerimiz de çatışma bölgesine çok yakındaydı. İnşallah sonuç alacağız. Yaralı askerin durumu iyi.''

Polis ekipleri de Osmaniye şehir giriş ve çıkışlarında kimlik kontrolü yapmaya başladı.

KAYNAK : Ajanslar
YORUMLAR 32 TÜMÜ
  • Fethi Gonullu 13 yıl önce Şikayet Et
    böyle haberleri yayinlamayin bence.... hukümetimizi zor durumda birakmakla elinie ne geciyor, siz böyle haberleri yayinladikca, pkk nin icindeki ergenekon daha cok vurmaya heveslenicek, halbuki hic haber yapmazsaniz, ergenekonun parcalanmasi daha hizli olacak... terör probleminde, nerdeyse hic sucu olmayan akp nin, sanki sorumlusuymus gibi tepki almasina izin vermeyin... sonucta, trafik kazalarinda bile, yillik kaybimiz catismalardaki kayiplarimizdan daha cok, o zaman trafik kazalarindaki vakalardan da mi akp suclu? ergenokonla mücadele uzun sürecek, akp en azindan 20 yil daha tek basina iktidar olmali... inadina akp, inadina istikrar, inadina güclü ekonomi, inadina dünya gücü akp..
    Cevapla
  • ahmet okutan 13 yıl önce Şikayet Et
    KASTAMONUDA,OSMANİYE DE BİLE DOLAŞAMIYORUZ. Ne hallere düştük.
    Cevapla
  • suleyman d 13 yıl önce Şikayet Et
    YAŞADIKLARIN İÇİN BİZİ AFFET ! MAKAMIN BİİZNİLLAH CENNETTİR!. OMURGASIZLARDA KEMİK OLMADIĞINI BİLMEDİKLERİ İÇİN bu masumlara yaşttıkları bunca kifayetsizliğe hala tevil getirmeye,takla attırmaya kalkanlara sesleniyorum! Particiliğiniz yere batsın! Allahtan korkun! Ülkem yanıyor ülkem!
    Cevapla
  • Salih 2 13 yıl önce Şikayet Et
    Terör, TC ve Hükümet muhaliflerinin vazgeçilmez kozu. Silah ve asker yönünden teröristle mukayese edilemez durumda olmamıza rağmen,teröristin kılına zarar vermeyen karavana atışlarla kaçmalarına meydan veriliyorsa, bunun altında bir bit yeniği var demektir. Bu durum TC Hükümeti düşmanlarının kaybetmek istemedği bir koz. Aranan çarelere şiddetle karşı çıkıp birde hükümet çere bulsun demeleri, hiç inandırıcı değil.
    Cevapla
  • süleyman kaplık 13 yıl önce Şikayet Et
    Mesleki yetersizlik mi ki?. ''Operasyon yapan timlerimiz pusu halindeyken, yaklaşan teröristler ateş etmişler." derken?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR