Siirt'te saldırı: 4 ölü, 2 ağır yaralı

Siirt'te Polis Meslek Yüksek Okulu yakınlarında polis aracı zannedilerek bir araca düzenlenen roketatarlı saldırıda 4 kadın hayatını kaybetti 2 kişi de ağır yaralandı.

ABONE OL
GİRİŞ 21.09.2011 08:10 GÜNCELLEME 21.09.2011 08:10 GÜNCEL
Siirt'te saldırı: 4 ölü, 2 ağır yaralı
Siirt'te saldırı: 4 ölü, 2 ağır yaralı

Siir'te, teröristler tarafından sivillerin bulunduğu araca roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlemesi sonucunda, 4 kadın hayatını kaybetti, 2 kişi de ağır yaralandı. Saldırıda 1 terörist ölü olarak ele geçirildi.

Siirt'te düğün salonu önünden polis meslek yüksek okulu istikametinde giden ve içerisinde 5 sivil vatandaşın bulunduğu sivil otomobile teröristler tarafından saldırı düzenlendi. Roketatar ve uzun namlulu silahlarla açılan ateş sonucu Nergiz Evin (25) kardeşi Zeynep Evin (31), Kevser Çekin (25) ve Nurcan Olgaç (25)hayatını kaybetti.

Polis meslek yüksek okulunda nöbet tutan polislerin karşılık vermesiyle bir terörist ölü olarak ele geçirildi.

Polis Meslek yüksek okulu karşısında bulunan düğün salonunda, düğününü yapan damat İbrahim Sevimsiz, davetlilerin güvenli bir şekilde salondan çıkmasını isterken, polis, davetlilerin çıkmasına izin vermedi.

Damat Sevimsiz, çatışmanın bir anda başladığını belirterek, "Biz neyin nasıl olduğunu anlamadık. Bir anda silah sesleri geldi. Çatışma çıktı, biz kendimizi yere attık. Saldırı bir anda gelişti, canımızı zor kurtardık. Bizden ölü yada yaralı yok" dedi.

KAYNAK : İHA-HABER7-AA
YORUMLAR 34 TÜMÜ
  • Eren Dumuş 13 yıl önce Şikayet Et
    ahmet okutan kardeşim. cumhurbaşkanı teröristlere ''evinize dönün'' çağrısı yapmış bugün, o arkadaşlarda haburdaki davullu zurnalı şenlikli zılgıtlı karşılama törenine katılmaya gitmişlerdir o ''güzel şeyler olacak'' diyen arkadaşlar.
    Cevapla
  • ahmet okutan 13 yıl önce Şikayet Et
    GÜZEL ŞEYLER OLACAK DİYENLER NERDE???. Güzel şeyler olmadı,daha da kötüsü oldu.
    Cevapla
  • z ziyaretci 13 yıl önce Şikayet Et
    himmmmmmmm..................................... Ölenler hangi A$iRET...,Öldürenler hangi A$iRET..,ALIN sizi A$iret´ler savasi .Zemin Uygunnnnn..........
    Cevapla
  • kartal tibet 13 yıl önce Şikayet Et
    He çok korktum. Okuma zahmetine de katlanın aşağıdakileri.. Siz çok mutlusunuz hergün şehit haberlerine, kızılaya bomba konmasına, antalyada plajların bombalanmasına, okulların molotoflanmasına, polis okulundaki öğrencilerin kurşunlanmasına, insanların kaçırılmasına, iş yapanların iş yerlerinin kapattırılmasına yağmalanmasına vücudu güçlendiriyor bunlar. İranın elebaşlarını yakalaması bekliyorsunuz. Bende diyorum ki güçlü devlet öyle olmaz gider kendi işini kendin görürsün. Terörü bitirir sonra Rumlara da İsrailede kafa tutarsın. İçimizde hergün ortalığı karıştıranlar varken israille uğraşmaya ne gerek var? Adam zaten onları destekliyor sen adamın buradaki maşasını ortadan kaldır ki tek kurşun atmadan senin insanlarını sana öldürtmesin. İsrail bir tek askeri ölmeden bizim kaç yiğidimizi şehit ediyor. Lafla hangi yiğidi geri getireceksiniz?
    Cevapla
  • Eren Dumuş 13 yıl önce Şikayet Et
    kartal tibete. savaş çıkarsa sana haber vercez biz git bi delikte saklan. sonra biz ortalığı temizleyince gelir seni ordan alırız.korkma biz seni koruruz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR