4 kız can çekişirken el bombası atmışlar

Siirt'te 4 kadının hayatını kaybettiği saldırının ayrıntıları ortaya çıktı. PKK'lı teröristlerin saldırıda araca 114 mermi sıkıp, el bombası attıkları anlaşıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 23.09.2011 12:08 GÜNCELLEME 23.09.2011 12:08 GÜNCEL
4 kız can çekişirken el bombası atmışlar
4 kız can çekişirken el bombası atmışlar

Teröristlerin, önce uzun namlulu silahlarla taradıkları otomobilin daha sonra yanına giderek, içeride can çekişen kızların üzerine el bombası attıkları açıklandı. Kızların bulunduğu otomobile tam 82 merminin isabet ettiği belirtildi.

21 Eylül Çarşamba günü saat 20.00 sıralarında içinde 6 bayanın bulunduğu 06 LML 56 plakalı Renault Megane marka otomobile, PKK terör örgüt mensuplarınca silahlı ve el bombalı saldırı gerçekleştirilmişti. Siirt Polis Okulu'na 300 metre mesafede gerçekleşen saldırıda, yolun sağından ve solundan aracın çapraz ateşe tutulduğu belirlendi. Sürücünün otomobil hakimiyetini kaybederek kaldırıma çarpması sonrası da örgüt mensuplarınca ateşe devam edildiği belirlendi.

Saldırıda, sol ve sağ taraftan yanaşan 4 terörist, araç içine el bombaları atarken, üçüncü el bombasının ise teröristin elinde patladığı tespit edildi. Bomba elinde patlayan teröristin olay yerinde öldüğü, diğer teröristlerin ise ölen teröristin silahını alarak olay yerinden kaçtıkları ifade edildi. Toplam 114 adet boş kovan bulan ekipler, araç üzerinde 82 mermi giriş deliğini tespit etti. Olay yerinde ele geçirilen malzemeler şunlar: Ölü teröristten elde edilen kütüklük, 2 adet şarjör ve 60 adet Kalaşnikof fişeği, 1 adet dürbün, 2 adet savunma tipi el bombası, 114 adet Kalaşnikof boş kovanı, 3 adet el bombası pimi, 1 adet çok amaçlı bıçak.

Terörist saldırıda, Zeynep Evin (31), kardeşi Nergiz Evin (25), Kevser Çekin (25) ve Nurcan Olgaç (25) hayatını kaybederken, Nuran Evin (17) ve Gülcan Olgaç (27) ağır yaralanmıştı.

KAYNAK : CİHAN
YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • tuncay tezel 13 yıl önce Şikayet Et
    YÖRE HALKI POL POT, HO CHI MINH, LENİN, MAO VE STALİNİN TERÖRÜNÜ BİLMİYOR. Bebek katili de aynı yukarda sayılan isimler gibi bir komünist lider havasında takılıyor. Ve bir devlet kurulursa Allah korusun, Kuzey Kore gibi kapalı bir yapı kurulmuş olacak. Kamboçya, Vietnam gibi halklarına zulmeden, halkının yarısın katledenler gibi Pkk da bir çok katliama daha rahat imza atmaya başlayacak. Tüm Kürt muhalifler, Pkkya yardım etmeyenler katledilecek ve bunlar zafer çığlıklarıyla yapılacak. Pol Pot döneminde kurşun israf oluyor diye öldürülen milyonlar sopa, demir çubuk, taşla dövülerek infaz ediliyordu artık. Pkk da toplu kıyımları işte bu komunist liderlerin izlerinden gittikleri için yapacaklar, yapmaya devam edeceklerdir. Komünizm her yönüyle halka derhal anlatılmalıdır.
    Cevapla
  • tuncay tezel 13 yıl önce Şikayet Et
    ŞAŞIRILACAK BİR ŞEY YOK, KOMÜNİST TERÖR KAN AYİNİ YAPAR, ZULÜM İSTER. Hani bu niye yapıldı, dur Pkkyı kınayalım, ağıt yakalım Pkkya dokunmaz. Her kan ayini onlara destansı bir mutluluk verir. Halkın ağlaşması ve halk arasında yaydıkları korku onları daha da güçlü kılar. BİZİM ZALİMLİK, KÖTÜLÜK DEDİĞİMİZ HER ŞEYE KOMÜNİST TERÖRİSTLER ŞÖLEN, GÜZELLİK GÖZÜYLE BAKAR. Onlar aleyhinde en çok şey konuşulması onların reklamıdır, hoşlarına gider. Kansızlık, terörsüzlük, bombasızlık onları huzursuz eder. Onların sevilmesi onları rahatsız eder. Herkesin onlardan nefret etmesidir onları güçlü kılan.
    Cevapla
  • ynapxo 13 yıl önce Şikayet Et
    gereken neden yapılmaz?. bdp li milletvekilleri ve tüm teşkilat üyeleri, sokak eylemlerine katılan herkes ve apo da dahil olmak üzere vatana ihanet suçundan idam cezasıyla hapiste tutulmalı ve her şehidimiz için 10 tanesi idam edilmeli. bakın sıra apoya yaklaştıkça terör nasıl bitiyor!
    Cevapla
  • Hasan ATAOĞLU 13 yıl önce Şikayet Et
    SORUMLU PARTİ. Devletin hemen dava açıp, BDP yi terör örgütünün siyasi kolu olduğu yönünde yargılaması lazım.Neticede BDP nin aleni destek verdiği bir terör örgütü sivil halkı öldürmektedir.Allah terörü ve teröre açık ve gizli destek veren her kim varsa kahhar sıfatıyla yok etsin.
    Cevapla
  • mehmet akif 13 yıl önce Şikayet Et
    yav bunlarda hiç merhamet duygusu kalmamış.... nasıl kıydınız o gencecik masum insanlara. ALLAHIN LANETİ BDP ve PKK nın üzerine olsun...başka söyleyecek birşey bulamıyorum...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR