Depremden kurtuldular evlendiler

Van’da meydana gelen depremde enkazdan sağ çıkarılan depremzedeler, Muğla’nın Fethiye ilçesinde kıyılan nikahla dünya evine girdi.

ABONE OL
GİRİŞ 23.12.2011 21:13 GÜNCELLEME 23.12.2011 21:13 GÜNCEL
Depremden kurtuldular evlendiler
Depremden kurtuldular evlendiler


Van’da yaşayan nişanlı çift Derya Irmak ve Fatih Cömert, meydana gelen 7.2 şiddetindeki depremde yıkılan evlerinin altında kalmıştı. Nişanlı çift, depremden bikaç saat sonra kurtarma ekiplerinin çalışması ile enkaz altından çıkarılmıştı. Hastanede tedavileri tamamlanan Derya Cümert (Irmak) ve Fatih Cömert, misafir olarak getirildikleri Fethiye’de dünya evine girdi. Nişanlı çift, Fethiye Nüfus Müdürlüğü’nde kıyılan nikahın ardından evlendi.

Evlenmeyi zaten düşündüklerini ama deprem nedeniyle nikah işlemlerinin geciktiğini söyleyen genç çift, nikah sonrası mutluluklarını gazetecilerle paylaştı. Damat Fatih Cömert, geçirdikleri kötü günlerin ardından kıydıkları nikahla güzel günlerin adımını attıklarını ifade etti. Akıllarından, Fethiye’de evlenmeyi hiç geçirmediklerini söyleyen gelin Derya Cömert ise şöyle konuştu:

“Deprem sonrası enkaz altında kaldık. Oradan kurtulduktan sonra Fethiye’ye geldik. Evlenmek burada nasipmiş. Bugün de imzaları atıp kendi yuvamızı kurmaya başladık.”

KAYNAK : CİHAN
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR