Gazeteciler Özkasnak Paşa'yı kızdırdı

28 Şubat soruşturması kapsamında hakkında yakalama kararı çıkarılan emekli Tümgeneral Erol Özkasnak görüntü almakta ısrar eden gazetecileri fırçaladı.

ABONE OL
GİRİŞ 13.04.2012 14:10 GÜNCELLEME 13.04.2012 14:10 GÜNCEL
Gazeteciler Özkasnak Paşa'yı kızdırdı
Gazeteciler Özkasnak Paşa'yı kızdırdı

Sabah saatlerinde şahsi aracıyla evinden ayrılan dönemin Genelkurmay Genel Sekreteri Emekli Tümgeneral Erol Özkasnak, araç içinden gazetecilere hakaretler savurdu.

Özkasnak, "Çekmeyin artık yeter" dedikten sonra "siz soytarısınız bu gazetecilik değil soytarılık çıkın gidin başımdan yeter dün çektiniz işte soytarılar sizi" ifadelerini kullandı. Çok gergin ve sinirli olduğu görülen Özkasnak, daha sonra arabasıyla evinden ayrıldı.

Bu arada kapısının önünde 24 saat nöbet tutan sivil askerler gözlerden kaçmadı.

KAYNAK : İHA
YORUMLAR 17 TÜMÜ
  • mehmed fethi 12 yıl önce Şikayet Et
    hele dur. kızma paşam daha karpuz kesecez inşaallah :)))
    Cevapla
  • osman Öztürk 12 yıl önce Şikayet Et
    yorum. Kızma paşam kızma neden kızıyorsun
    Cevapla
  • emin içel 12 yıl önce Şikayet Et
    gasteci. özkök gibi onun her dediğini yazan gastecilere kızmaz bunlar başka onun istediğini yazmamışlardır da ondandır...
    Cevapla
  • Ahmet Özbir 12 yıl önce Şikayet Et
    EMRİNİZE UYGUN SORU VE CEVAPLAR DÖNEMİ AK'LA BİRLİKTE GÜMLEDİ!... Artık demokratik nizam hayata hakim kılındı ve öyle emirle şu manşeti kap şu köşeyi dönemi Ak Parti Hükümeti'yle birlikte yok edildi, bir daha DİRİLTİLMEMEK ÜZERE GÖMÜLDÜ! Yani Demokratik Nizam tesis edildi, birilerinin özlediği ve de dört gözle beklediği tepeden inme ve de yok etme dönemi maalesef bitirildi, onun için kızmayacaksın, alışacaksın ve de sonunda İŞTE BENİM ÖZLEDİĞİM DEMOKRATİK TÜRKİYE BU DİYECEKSİN! Hiç kimse kormasın, sivilleşme güzelleşmedir, BU YÖNETİM'DE HAYAT VAR, çünkü demokratik düzende hiç kimseye zulmedilmez, inançlara, kıyafetlere, yemeye, içmeye, gezip tozmaya karışılmaz.
    Cevapla
  • Nahit Pazarbaşı 12 yıl önce Şikayet Et
    İMDİ GOCCA PAŞŞAMI İRRRAHATSÜZ EDMEYÜN..!!. Dizi dizi buyurun paşam emriniz deyen basın mensupları karşınızda el pençe dururken hiç rahatsız değildiniz..!! İmdi gocca paşşamı irrrahatsüz edmeyün.Dellenür bak,garuşmam sonra..!! demek varmış bu günlerde,hah demokrasi bu işte,yalış yapanı hicvederler BÖYLE..!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR