Başörtü avındaki profesöre uzaklaştırma!
Ege Üniversitesi'nde başörtülü öğrencilerin fotoğrafını çekerek fişleyen Uzay Bilimi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Rennan Pekünlü YÖK'ün başlattığı soruşturma kapsamında görevinden uzaklaştırıldı.
GİRİŞ 01.06.2012 16:43
GÜNCELLEME 01.06.2012 17:08
GÜNCEL
Prof. Dr. Esat Rennan Pekünlü, her sabah Ege Üniversitesi Fen Fakültesi Astronomi ve Uzay Bilimleri Bölümü'nün kapısında nöbet tuttup elinde fotoğraf makinesiyle başörtüsüyle okula gelmek isteyen öğrencileri çekiyordu.
Zaman'da yer alan haberde, başı açık öğrencileri okula alırken, başörtülülere kapıyı kapatıp, bu şekilde içeri giremeyeceklerini söyleyen profesör Pekünlü'nün tavrı gazeteciler tarafından görüntülenmişti. YÖK basında çıkan haberlerin ardından Pekünlü hakkında soruşturma başlatmıştı.
YORUMLAR 56
TÜMÜ
-
kenan9 14 yıl önce Şikayet Etişte bu. bunun gibilere bırakın işi ekmek bile vermeyeceksin.desenize bu gece iyi uyuyacağım:)Beğen Toplam 1 beğeni
-
cem 14 yıl önce Şikayet Et28 subatta binlerce ögrencinin eğitimi engelleyenlerede sö . yok 28 subatta eğitimi engellenen rektörler ve anlı sanlı proflar ve diğerleri hakkında bir an önce soruşturma açılmalı ve gerekli cezalar bir an önce verilmeliBeğen